Керівництво в тиріВ рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» у Луганській та Новостародубській ЗШ І-ІІІ ступенів днями відбулися урочисті відкриття стрілецьких тирів.

Цієї події довго чекали учнівські та педагогічні колективи обох закладів освіти. Керівники району, розуміючи всю важливість відкриття стрілецьких тирів для учнів саме сільських шкіл, теж взяли активну участь в урочистостях.

Відкриваючи захід на загальношкільній лінійці, голова райдержадміністрації Тамара Сакара наголосила: «Зацікавити дітей до занять у творчих гуртках та секціях, дати їм реальну альтернативу сумнівним вуличним розвагам – завдання Глави держави владі на місцях.

Завдяки співпраці керівництва району, органів місцевого самоврядування, керівників місцевих підприємств, які втілили в життя даний проект, та завдяки наполегливій роботі дирекцій Луганської та Новостародубської загальноосвітніх шкіл, ми маємо можливість додатково охопити позашкільною освітою близько 80 учнів зазначених закладів освіти.»

Звичайно ж, урочисті відкриття тирів не обійшлися без подарунків. Тамара Вікторівна та її заступники Тетяна Панета і Олександр Лукашов для занять в секціях кульової стрільби подарували пневматичну зброю, з якої того ж дня в тирах бажаючі змогли повправлятися у влучності стрільби по мішенях.