Петрівська районна рада та районна державна адміністрація від щирого серця вітають з 90-річним ювілеєм учасника бойових дій у Великій Вітчизняній війні, ветерана праці, Почесного громадянина смт Петрового М.Г.Куницького.

Дорогий Михайле Григоровичу! Бажаємо Вам та усім членам Вашої родини міцного здоров’я, добра, достатку, благополуччя, щедрої долі, незмінних успіхів у всіх справах і починаннях! Нехай у Вашій оселі завжди панують мир і злагода, а доля дарує Вам своє благословення та радісні дні ще на довгі роки!

Петрівська районна організація ветеранів України сердечно вітає з 90-річчям від дня народження одного з найактивніших своїх членів, учасника бойових дій у Великій Вітчизняній війні, Почесного громадянина смт Петрового Михайла Григоровича Куницького.

Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров’я і людського щастя, прихильності долі та добра, тепла і затишку в родинній оселі! Щиро зичимо Вам сил і наснаги для здійснення найсвітліших сподівань і задумів, сподіваємося, що Ваш життєвий досвід та бездоганна біографія і надалі служитимуть яскравим взірцем для виховання молодого покоління, для зміцнення і процвітання рідного селища, району, усієї нашої України!

Миру, злагоди й достатку Вам, Вашим рідним та близьким!