Сергій Ларін та команда9 листопада у Кіровограді пройшла 27 конференція обласної організації Партії регіонів. 

Участь у заході взяло 598 делегатів, які обговорили ідеологічну та організаційну діяльність місцевих партійних організацій в ході актуалізації програми «Центральний регіон-2015». 

Перед початком роботи конференції, голова обласної організації Партії регіонів Сергій Ларін вручив нагрудні знаки Партії регіонів п’ятьом однопартійцям, серед яких був і голова ОДА, член ради обласної організації Партії регіонів Андрій Ніколаєнко.

Лави партії поповнили нові обличчя. Їм вручили партійні квитки.

Участь у конференції взяли представники Кіровоградщини у Верховній Раді, члени фракції Партії регіонів Віталій Грушевський, Сергій Кузьменко, Станіслав Березкін.

Під час виступу на конференції голова ОДА Андрій Ніколаєнко повідомив, що особливу увагу обласна влада приділятиме всебічному розвитку дітей та інвестиціям.

За його словами, за перше півріччя цього року в економіку області було вкладено на 10 млн. дол. більше, порівняно з попередніми роками, однак і цього ще достатньо.

Також Андрій Ніколаєнко зазначив, що на Кіровоградщині у рамках програми «Центральний регіон-2015» вже реалізовано 247 інвестпроектів, ще 96 – перебувають на підготовчій стадії, і втілити їх в життя планують протягом наступних кількох років.

Окрім залучення інвестицій, влада області приділятиме особливу увагу всебічному розвитку дітей. «Саме на цих двох складових нам треба сконцентрувати увагу. Ми повинні вкладати інвестиції не тільки в економіку, а й в підростаюче покоління», - підкреслив Андрій Ніколаєнко.

За матеріалами сайту ОДА