Віктор ЯнуковичРеалізація євроінтеграційних прагнень України сприятиме підвищенню рівня життя в нашій державі. Про це заявив Віктор Янукович Президент України під час зустрічі з діячами культури та мистецтв.

«Мета європейської інтеграції — досягти по всіх параметрах кращих результатів: в економіці, в соціальній сфері, в якості життя, в медичній справі, в освіті», — сказав Глава держави.

«Питання євроінтеграції — це наше домашнє завдання. Ми повинні перебудувати країну таким чином, щоб вона відповідала кращим критеріям якості життя, які сьогодні є в світі. Ми їх повинні визначити і ми повинні до них прагнути», — наголосив Віктор Янукович.

За його словами, механізмом досягнення цього є реалізація реформ у різних сферах.

«Ми повинні закласти основу реформування відповідних напрямків життєдіяльності нашої країни», — сказав Президент, зауваживши, що модернізація має відбуватися постійно.

На переконання Віктора Януковича, на шляху реформування країни вже багато зроблено, зокрема вдосконалюється законодавство у сфері захисту прав людини. Також триває робота зі створення сприятливих умов для розвитку економіки.

Говорячи про реалізацію програми економічних реформ, Глава держави звернув увагу на важливість ухвалення відповідних законів та належного фінансування запланованих програм.

За матеріалами сайту ОДА