Мовою цифр

За оперативними даними станом за січень – жовтень 2013 року в районному центрі зайнятості статус безробітного мали 779 громадян, з них - 410 жінок, 331 особа - молодь у віці до 35 років. 

Станом на 01.11.2013 р. в базі даних центру зареєстровано 34  вакантних   місця, у тому числі 14 - для робітників, 16 - для  службовців, 4 вакансії для осіб, які не мають професії або займали місця, що не потребують спеціальної підготовки.

За сприяння  центру зайнятості  з початку року  працевлаштовано 336 осіб.

Центр зайнятості продовжує реалізовувати активні програми сприяння зайнятості населення району. 

Для забезпечення конкурентоспроможності незайнятого населення на ринку праці та приведення їх професійно-кваліфікаційного рівня у відповідність до потреб економіки району, здійснено професійну підготовку та підвищення кваліфікації 120 осіб за професіями: електрогазозварник, водій категорії «Д», «С», пожежник-рятувальник,  машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу, тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

З метою підвищення  мотивації до праці та матеріальної підтримки незайнятих громадян упродовж січня - жовтня 2013 року до громадських та інших робіт тимчасового характеру      залучено 345 чоловік, що перебували  на обліку. 

Правом отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці шляхом перепідготовки, підвищення кваліфікації скористалися 6 громадян віком від 45 років».

Ольга Павлюк, директор районного центру зайнятості