Новий навчальний рік у дошкільному закладі № 1 «Рудана» набирає обертів. Відремонтовані зусиллями батьків та працівників садочка групи радують малюків своїм затишком. Нові ігрові зони та посібники, придбані завдяки благодійній допомозі батьків, не дають сумувати дітям. Змістовно проходить навчально-виховний процес під керівництвом досвідчених педагогів та сяють чистотою завдяки невтомній праці помічників вихователів та техперсоналу приміщення ДНЗ.

Але не менш важливим за професійну діяльність для робітників дитсадка є мікроклімат у колективі та соціально-побутова складова їх роботи. І якраз із цим питанням працівники «Рудани» часом бувають залишені наодинці. Водночас усім добре відомо про те, що з якими думками та у якому настрої трудяться працівники, а тим паче ті, від яких залежить виховання дитини, така буде і віддача та ставлення до своїх обов’язків. Свої проблеми і негаразди намагаємося вирішувати самотужки, хоч інколи потребуємо поради і допомоги. Таким постійним «рятівним колом» для нас стала підтримка голови районної ради Світлани Олександрівни Тилик, яка не один рік пропрацювала у нашому колективі. Завдяки їй ми мали змогу зустрітися з керівниками району, депутатами, спонсорами. Світлана Олександрівна змогла переконати їх, що саме нашому садочку, як нікому, потрібна шефська турбота та благодійна допомога. І це не залишилося пустим звуком.

Свято 30-річчя з дня відкриття ДНЗ «Рудана» пройшло на належному рівні. Були і гарні  подарунки для дитсадка від спонсорів, і премія для працівників колективу, яку до речі, ми вже й забули, коли отримували в останній раз. Неодноразово зверталися по допомогу до Світлани Олександрівни і з інших питань: благодійну допомогу на операцію чи у важку для родини хвилину – поховання престарілих батьків. Завжди чуйна, уважна, тактовна вона переймалася турботами кожного, хто потребував її поради чи допомоги. З приходом на посаду голови районної ради С.Тилик звернула увагу адміністрації району і на професійну діяльність педагогів дитсадка. З ініціативи та за рекомендацією Світлани Олександрівни за високу професійну майстерність були представлені до нагороди, відзначені преміями та почесними грамотами кращі педагоги «Рудани», а фото колективу дитсадка зайняло почесне місце на Дошці пошани.

Колектив «Рудани» відзначає і її принципову позицію щодо багатьох інших питань, які також хвилюють членів нашого колективу. Ми вдячні голові районної ради за її щире серце, принциповість, за те, що, не рахуючись із своєю високою посадою, вона залишилася добрим та безкорисливим другом і порадником для нашого дитячого садочка.

За дорученням трудового колективу ДНЗ «Рудана» Лариса СИТНИК, голова профкому.