ювілярка приймає вітання керівників районуСвяткування сімдесятип’ятирічного ювілею для заслуженого вчителя України Світлани Панасівни Логачевської розпочалося з приємної події. За особливі заслуги у здійсненні навчання та виховання учнів, формування національних і загальнолюдських цінностей, розроблення і впровадження нових технологій, оновлення змісту і методичного забезпечення навчального процесу, які сприяють підвищенню якості освіти і виховання, її нагороджено відзнакою «За відданість справі», Почесною грамотою та грошовою винагородою районної ради та райдержадміністрації.

Привітавши ювілярку, начальник відділу освіти райдержадміністрації Григорій Москалець зачитав заслуги Світлани Панасівни, назвавши її зразком українського вчительства.

Голови райдержадміністрації Тамара Сакара та районної ради Світлана Тилик вручили педагогу нагороди та щиро привітали з ювілеєм: «Вашу роботу вже давно оцінено найвищим балом, до Вас ставляться з повагою, шаною та любов’ю всі початківці району, області й держави, бо Ви є взірцем для кожного із них, володіючи талантом справжнього Вчителя та Людини з великої літери. Про такого вчителя мріють усі учні та їх батьки, тож Балахівській школі, де Ви працюєте вже понад 50 років, неабияк пощастило.

Нехай Ваші послідовники, яких в Україні чимало, примножують свої успіхи, тим самим продовжуючи справу Вашого педагогічного досвіду - нестандартного навчання та виховання учнів. Довгого Вам віку, міцного здоров’я, вдячності учнів та батьків, поваги колег. Доземний уклін справжньому Педагогу!».

Світлана Панасівна подякувала за теплі вітання, зазначивши, що успіху досягла, мабуть, завдяки хорошим людям, які супроводжували на життєвому шляху, завжди відчуваючи підтримку та розуміння. Сьогодні ж років не відчуває - в душі ще 25, сповнена енергії й ентузіазму, тож і надалі  працюватиме на благо розвитку освіти рідного району й держави.

Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімку: ювілярка приймає вітання керівників району.