Т. Сакара, Т. Панета, О Стулій та родини Г.С. Гладун, В.П. Лапунової, Н.В. Білан.В рамках виконання нових соціальних ініціатив Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб щляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших верств населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки, делегація у складі голови райдержадміністрації Тамари Сакари, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Панети та директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксани Стулій відвідали родини опікунів Г.С. Гладун, В.П. Лапунової та родину Н.В. Білан, яка виховує дитину з функціональними фізичними обмеженнями.

Тамара Вікторівна зазначила, що Президент України одним з пріоритетних напрямків державної політики визначив захист законних прав та інтересів дітей різних категорій, тож районна влада приділяє увагу підтримці дітей з обмеженими функціональними можливостями та дітей, які виховуються в сім’ях опікунів. 

За результатами відвідання родини Н.В. Білан голова районної державної адміністрації дала доручення соціальній службі розібратися стосовно соціальних допомог та виплат на дітей. 

Крім того керівники району вручили дітям подарунки та солодощі.