Оксана Щербула, майстер Наталія Лихоусенко, пекар Олена Форос, директор підприємства Надія Лось, тістозамішувач Тетяна Кравченко.Шлях хліба від лану до нашого столу довгий і непростий, у запашному короваї сконцентрована праця багатьох людей. Сьогодні у нас можна придбати хлібобулочну продукцію багатьох виробників, більшість яких знаходиться за межами району. Але багатьом смакує хліб та інші вироби саме місцевих хлібодарів – приватних підприємців Н.Лось і О.Мовчан, які діють у дружньому тандемі, об’єднавши зусилля по виробництву та реалізації хлібобулочних виробів. Виробляють хліба, булочок, пиріжків та іншої продукції 22-х найменувань, загалом 300 кг за добу. Могли б і більше, але ринок району перенасичений потужними виробниками з інших регіонів, з якими важко конкурувати. Та, незважаючи на це, їхня продукція користується попитом. Реалізують її у власних торговельних точках та через торговельну мережу району. Крім того, постачають навчальним закладам і підприємствам, вивозять на обласні ярмарки, де вона користується великим попитом. Адже всі хлібобулочні вироби не містять ніяких домішок, випічки тільки з натуральної сировини.

Колективи приватних підприємств, які очолюють Надія Антонівна Лось і Ольга Олексіївна Мовчан, загалом налічують 12 працівників. Всі працюють вже не один рік, роботу свою знають добре, ставляться до неї сумлінно. Хоча і не мають великих прибутків, та все ж задоволені певною стабільністю, що у наш час має неабияке значення. 

Анатолій РЯБОКОНЬ

На знімку: пекар Оксана Щербула, майстер Наталія Лихоусенко, пекар Олена Форос, директор підприємства Надія Лось, тістозамішувач Тетяна Кравченко.