Найкращі якості жінки

Напевне, ніхто не може з точністю сказати, які ж якості жінки є найкращими. Адже у кожного своя думка на цей рахунок. Для когось важливіша зовнішність жінки, її вміння красиво і стильно одягатися, стежити за собою. Комусь важливішими здадуться внутрішні якості - хороший характер, доброта, душевна краса, розум. Але багато хто погодиться й з тим, що в жінці повинні поєднуватися всі ці якості.

Мабуть, в цьому питанні слід звернути увагу на думку чоловіків. Що ж вони найбільше цінують у жінках? Які якості їх приваблюють?

Як стверджують багато представників чоловічої статі - часто жінки, свідомо чи ні, змушують їх змінюватися на краще. Вже один той факт, що, знаходячись поряд з жінкою, вони намагаються вести себе більш уважно, привітливо, говорить багато про що.

Для цього жінці навіть не обов’язково щось говорити, на щось натякати. Просто бачачи її доброту, чоловіки намагаються теж бути добрішими і краще поряд з жінкою. Доброта - одна з кращих якостей жінки. Це проявляється в тому, що жінки завжди набагато емоційніші за чоловіків, часто у них більше розвинене почуття жалю, жалості. Напевне, завдяки цій якості жінки домінують у таких професіях, як лікар, вчитель, вихователь у дитячому садку. Для цих професій дуже важлива психологічна сторона людської натури.

Проте, мабуть, найкращою якістю жінки є здатність любити. Здатність віддавати частинку своєї душі іншій людині, будь то чоловік, дитина або інша близька людина. Любов, це саме те, що шукають чоловіки в будь-якій жінці. Для них дуже важливі щирі почуття, і тому вони прагнуть знайти жінку, яка б любила їх не за статус, матеріальну забезпеченість або характер, а просто за те, що вони поруч.

А про материнську любов можна говорити дуже багато. Вона безмежна. Жінка здатна практично на все заради своєї дитини. Вона готова присвятити їй все своє життя, багато в чому собі відмовляючи, піклуючись тільки про її добробут. Любов матері до дитини, це найсильніша любов, яка тільки може бути.

Також важливою якістю жінки є працьовитість. Багато жінок примудряються не тільки виконувати роботу по господарству і виховувати дітей, а ще й працювати, будувати кар’єру і домагатися в цьому великих успіхів. Ні для кого не секрет, що жінки  більш витривалі, ніж чоловіки. Також вони часто володіють великою терплячістю і силою волі. Що дозволяє їм вирішувати безліч життєвих проблем. Сильні жінки не звикли скаржитися і напружувати оточуючих своїм невдоволенням, проблемами.

Краса теж є однією з кращих якостей жінки. Звичайно, у кожного своє уявлення про красу. Багато хто під цим має на увазі просто вміння жінки доглядати за собою, одягатися зі смаком, вміння подати себе. Жінка не обов’язково повинна бути красунею як фотомоделі або голлівудські акторки, але вона повинна бути привабливою, безпосередньою, володіти своїм унікальним шармом і харизмою.

Відмінною рисою багатьох жінок також є здатність ладити з людьми. Тому в сфері соціальних працівників теж переважає жіночий колектив. Тому що жінки більш терплячі і тактовні. А в роботі з людьми це дуже важливі якості.

Дуже важливою позитивною якістю жінки є вміння слухати. Це повага до співрозмовника, яка має велике значення в спілкуванні з людьми. Цю якість чоловіки цінують у жінках дуже високо. Жінка вміє вислухати, навіть якщо не згодна з тим, про що розмова. А лише потім намагається, не вказувати прямо на неправоту, а лише тонко натякнути на невеликі недоліки.

Почуття такту у жінок проявляється також у тому, що вони дозволяють своєму обранцеві відчувати себе чоловіком. Причому це проявляється практично в усьому. Навіть у таких елементарних речах, як вибір сніданку. Розумна жінка ніколи не стане примушувати чоловіка їсти на сніданок йогурти, сир та інше, якщо знає, що він з великим задоволенням з’їсть шматок свинини. Вона надає чоловікові вибір, тим самим демонструючи свою повагу. У той же час це є показником гідності самої жінки.

Також до кращих якостей жінки можна віднести розум. Що б не говорили чоловіки, їм далеко не завжди подобаються дурненькі, які тільки й уміють красиво посміхатися, сміятися без причини і базікати ні про що. Жінка повинна вміти підтримати розмову, вміти посперечатися. І ця риса властива багатьом жінкам. Вони допитливі і непогано орієнтуються в багатьох галузях знань, часто навіть у чоловічих. Тому вони здатні вести бесіду практично на будь-які теми. До того ж, жінки часто більш стримані, ніж чоловіки, і це дозволяє їм вести дискусію, не перетворюючи її в скандал.

Жіночу половину людства недаремно називають прекрасною. У жінці часто поєднуються всі кращі якості, якими її наділили природа. Часто жіноча доброта не знає кордонів. У той же час жінки часто володіють якостями, які притаманні в основному чоловікам. Це терплячість, сила волі, гострий розум, витривалість і багато інших.