сім’я Максімових серед переможців.Нещодавно команди сімей з усієї області вітали заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Олександрович Колодяжний та директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Марина Анатоліївна Марініна.

Програма змагань складалась із чотирьох комплексних естафет, у яких учасники демонстрували спритність та вправність виконання спортивних вправ, а також уміння працювати у команді.

Інтрига зберігалась впродовж усіх змагань, адже трійка призерів змінювалась із кожним новим завданням. Тож в результаті наполегливої боротьби визначено переможців та призерів змагань, які розподілились наступним чином. За найменшою сумою місць у всіх видах змагань ІІІ місце здобула сім’я Панченків із м. Кіровограда, ІІ місце зайняла сім’я Крамаренків із Знам’янського району і І місце, із розривом у 1,5 очка, виборола сім’я Максімових із Нового Стародуба нашого району, яка тепер і представлятиме Кіровоградщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю “Спорт для всіх”, який незабаром відбудеться в Одеській області.

Вчитель фізкультури Новостародубської ЗШ І-ІІІ ст. Світлана Немазана ретельно готувала сім’ю до змагань. Тато – Євгеній Вікторович – головний бухгалтер ПСП «Зарічне», мама – Тетяна Миколаївна – секретар-друкарка школи, хоч і зайняті люди, та все ж вихованню сина Євгенія, учня 3 класу, зокрема його захопленню спортом, приділяють належну увагу. Тож їх дружба, цілеспрямованість та наполегливість і допомогла перемогти у складних змаганнях.

Крім подарунків та нагород учасники змагань були винагороджені азартом, цікавим  спілкуванням та новими друзями.

Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімку: сім’я Максімових серед переможців.