віддзвеніло прощальне свято для випускників ДНЗ с. МалинівкаОсь і віддзвеніло прощальне свято для випускників ДНЗ с. Малинівка. П’ятеро вчорашніх дошкільнят у вересні стануть учнями. А сьогодні вони прощались з дитсадком. Цю радісну подію з ними прийшли відсвяткувати їхні рідні і близькі люди. Урочистий вихід випускників супроводжувався записом пісні «Дорогою добра».

«Иди за солнцем следом, хоть этот путь неводом,

Иди, мой друг, всегда дорогою добра»

Радісні і в той же час принишклі діти слухали настанови своїх вихователів О.Кущ і Л.Чернички, розповідали вірші, співали пісні. Привітати старших друзів віршиками і таночком прийшли молодші діти. У відповідь випускники подарували їм на пам’ять м’які іграшки та виконали з малюками танок дружби.

Вітали майбутніх школяриків і їхні батьки. З напутнім словом виступила мама Алла Стеценко. Від Малинівської сільської ради діти отримали в дарунок набори для школярів.

Працівники дитсадка також приготували подарунки для своїх вихованців: годинники, щоб не запізнювались до школи, «Енциклопедії» для хлопчиків і дівчаток, а ще портфоліо з роботами самих випускників як пам’ять про роки, проведені в дитсадку. Завідуюча дитсадком І.Шаповал вручила дітям Дипломи про закінчення дошкільного навчального закладу, а батькам - Подяки за виховання дітей.

А далі – «Прощальна пісня» і зворушливий вальс. Хлопчики запросили дівчаток і повели їх у танок під чарівні звуки «Віденського вальсу».

Закінчилось свято бадьорим і запальним танком з різнокольоровими фан-фанами, який супроводжувала пісня Ю.Шатунова «Детство, детство, ты куда спешишь?» Починається новий період у наших випускників – шкільне життя. Хай воно буде світлим, наповненим і яскравим!

 Колектив ДНЗ с. Малинівка.