Команди ДЮСШ «Олімп» взяли участь в серії змагань з різних видів спорту:

Кульова стрільба з пневматичної зброї

 Відкрита Першість Кіровограда. Переможцями стали: Юлія Петровська - І місце, Ірина Фарафонова - ІІ місце, Дар’я Семенко - ІІІ місце у вправі ПП-1 (20 пострілів з 10 метрів). Серед хлопців у цій вправі ІІІ-ІV місце з однаковою кількістю очок зайняли Володимир Висоцький та Роман Копійка. Тренують дітей тренери викладачі М.Ю. Андрусенко та М.М.Смілов.

Легка атлетика

Чемпіонат області,  присвячений пам’яті ЗТУ В. Іванця серед вихованців ДЮСШ 1996-1997 р.н. та 1998-1999 р. н.

ІІ місце з бігу на дістанції 1500 м з результатом 7.04.6 сек. посіла Карина Момот. На ІІІ місці з бігу на 1500 м. з результатом 7.11.2 була Аліна Барабаш. Серед хлопців на цій дістанції з результатом 5.38.2 ІІІ місце посів Вадим Мирошник.

На дистанції з бігу на100 м серед дівчат третьою була Анастасія Колупаєва з результатом 17.1 сек. Серед хлопців на цій дистанції зайняв ІІІ місце Микола Крячко з результатом 13.7 сек.

Тренерують спортсменів тренери викладачі ДЮСШ О.В. Немазана та С.В.Охват

Гандбол

Збірні команди дівчат 1998-1999 р. н. та 2000-2001 р. н. взяли участь поза конкурсом у Всеукраїнському турнірі серед команд клубу «Стрімкий м’яч» (Кривий Ріг), здобувши великий досвід у змаганнях перед участю у Всеукраїнському турнірі з гандболу в Дніпродзержинську. Тренують спортсменок тренери-викладачі ДЮСШ Н.С. Кононенко та В.М. Кононенко. (детальніше про це - у матеріалі «Бронза» на вагу золота, що на цій же сторінці).

Збірна команда хлопців 2001 р. н. і молодші взяли участь у відкритому чемпіонаті області. Посіли загальне 7 місце з восьми команд. Тренує дітей К.А.Лисицін.

Футбол

У весняному Кубку з нагоди ювілею тренера-викладача ДЮСШ О.В. Агафонова взяли участь 9 команд дітей 1993 року народження і молодші. В гостях у нас грали команди м. Жовті Води та три команди з м. П’ятихатки.

Переможцем стала: команда ДЮСШ «Олімп» смт Петрове - І місце, ДЮСШ «Юніор» (м. П’ятихатки) - ІІ місце, збірна команда ДЮСШ «Олімп» (с. Іскрівка та с. Петрівське) - третє місце. За перше місце команда ДЮСШ «Олімп» отримала кубок з рук тренера, а всіх призерів нагороджено медалями І,ІІ,ІІІ ступенів і грамотами. Відзначено двох кращих гравців турніру, ними стала обидва голкіпери - Роман Гнатюк (смт Петрове) та Олександр Василенко (м. П’ятихатки).

Наступного дня дві команди ДЮСШ «Олімп» взяли участь у Весняному кубку з мініфутболу серед дорослих, де наша команда зайняла друге місце.

Шахи

На минулому тижні  в смт Петровому відбулися шахово-шашкові змагання, присвячені Дню Перемоги. Перше місце в шаховому турнірі виборов Палян В.М., 2-е - Тимченко Роман, 3-є -  ДмитроТомишев. 1-е місце з шашок зайняв Олександр Пономаренко. Всі четверо - з Петрівського шахово-шашкового клубу «Фора-41» 2- місце з шашок зайняла М.П.Кушнірчук, 3-є - Качкан Н.Г. (обидві з Ганнівки).