Шановні односельці!

Прийміть щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги! Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, та трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
Напередодні цього світлого дня бажаємо вам, дорогі наші, великого щастя, здоров’я, опти-мізму та активного довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!
Вклоняємося вічному вогню,
Вклоняємось доземно всім солдатам,
Що міряли дороги крізь війну,
Щоб нам сьогодні мріяти й кохати.

Виконком Зеленської сільської ради.

***
Дорогі йосипівці!

Вітаємо вас зі святом Перемоги. Це свято для нас усіх пов’язане з весною, народженням та розквітом нового життя.
Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Саме вам завдячуємо свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо ростити дітей, обробляти лани, посміхатися сонцю. Здоров’я вам та злагоди, добра і благополуччя.

Виконком Йосипівської сільської ради.

***
Дорогі ветерани, учасники війни та односельці!

Зі святом Перемоги вас!
Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини ви всьому світові довели, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Сьогодні ми низько схиляємо голови перед світлою памяттю тих, хто, нехтуючи смертю, зупинив фашистську навалу ціною власного життя, ми складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу у жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу. Ми ніколи не забудемо, що на вашу долю випали і найважчі випробування у післявоєнні роки. Своїми руками ви підняли з попелу вщент зруйновані міста і села, фабрики і заводи, відродили знищений війною народногосподарський комплекс держави.
У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття та щоб ваші близькі вас ніколи не засмучували.

ТОВ «Агрофірма «Фортуна».

***
Любі ветерани та жителі Петрівського, Олександро-Мар’ївки, Зеленого Гаю та Ланів!

У цей день від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття і щоб ніколи війна не поверталася на нашу землю.
Міцного здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день.
Хай не болять ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у ваших домів-ках.
Травневий день рахує мирні весни,
І ми йдемо до Вічного вогню,
Щоб в день святковий
в спогадах воскресли
Ті, хто не зміг зустріти цю весну.

Наталія Лепська, Петрівський сільський голова.

***
Дорогі жителі Ганнівки, Володимирівки, Сергіївки, Рядового!

Вже пройшли ті часи, коли була війна, коли на землю пролилося чимало сліз і крові, але Перемога вами була здобута. З історії відомо, що майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Так давайте ж пригадаємо цей день і щиро привітаємо всіх, хто Батьківщині служив. Привітаємо тих, для кого ця весна є переможною, кому, дякуючи Богові і долі, випало повернутися додому, нехай скаліченим, нехай понівеченим кулями і осколками, але живим.
Ми, сивочубі ваші діти,
Й багатолюдна вся рідня
Вітання вам шлемо і квіти
З нагоди пам’ятного дня.

Ніна ЦАПЕНКО, Ганнівський сільський голова.

***
Дорогі учасники війни та жителі Чечеліївки й Олександрівки!

З вдячністю і глибокою шаною вклоняємося тим, хто ніс на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашизму і день у день тяжкою працею відбудовував на ній мирне життя.
Велика Вітчизняна війна і виборена в ній Перемога, віддаляючись від нас у часі, не відходять у забуття. Священна па-м’ять і воєнні реліквії завжди живуть у наших серцях.
Здоров’я вам, щастя людського, добра, терпіння, любові!
Біля братських могил
Не рідшає стрій
Кличе Вічний вогонь.
Плин років не порушить...

Виконком Чечеліївської сільської ради.

***
Дорогі ветерани, учасники війни, жителі району!

Щиро вітаю всіх зі святом Перемоги.
Із кожним роком усе вагомішим є значення цієї Великої Перемоги і подвигу наших дідів-прадідів, які, не шкодуючи свого життя, стали на захист рідної землі. Цього дня ваші діти й онуки вклоняються вам, дорогі ветерани, та складають глибоку синівську шану. Ви відстояли Вітчизну від фашистського супостата і потім своєю ратною працею піднімали країну з руїн, будували життя для своїх нащадків.
Бажаю вам здоров’я, процвітання, матеріального благополуччя, довгих років та мирного всім неба над головою.

Олег Гіюк, голова районної ветеранської організації.

***
Щиро вітаємо населення та учасників війни!

Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя.
Вклоняємося доземно солдатським вдовам, всім солдатам, що міряли дороги крізь війну, щоб нам сьогодні мріяти й любити. Нехай мир і злагода завжди живуть у наших душах і серцях, хай це світле травневе свято і наші щирі побажання додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань і трудових звершень. Слава героям!

Правління та профком СВК «Агрофірма «Маріампольська»

***
З Днем Перемоги!

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.
Ми у вічному боргу перед вами за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю.
Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, бажаю міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя!
Посміхається ранок травневий,
Трепет спогадів, потиск долонь...
У сльозинках непрохано-щедрих
Знов виблискує вічний вогонь.

Адміністрація ТОВ «Верес»

***
Дорогі учасники війни, шановні жителі Водяного та Маловодяного!

Від усього серця вітаємо вас із Днем Великої Перемоги.
Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
Нехай гуркіт танків та гармат назавжди піде з вашого життя. Бажаємо мирного неба, ясного сонця та всього самого найкращого! Нехай завжди у вас панує мир, здоров’я та щастя!
Нехай Господь дарує вам літа,
Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.
Нехай щороку зелень молода
Встеляє килимом стежки у завтра!

Дирекція та профком ПСП «Водянське»

***
Шановні наші ветерани та односельці!

Щиро вітаємо вас із Днем Перемоги!
Міцного здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у ваших оселях. Пишаємося тим, що ви зробили для Перемоги!
Ми знову прийдемо до вічного вогню,
Рокам ніколи пам’яті не стерти
Про тих,хто пережив страшну війну,
І тих, хто залишивсь в обіймах смерті.

Дирекція та профком СВК «Зарічне»

***
Шановні учасники війни та всі трудівники, пенсіонери і пайовики нашого господарства!

У цей світлий та радісний день Перемоги бажаю вам наснаги, мирного неба і, найголовніше, здоров’я! Він назавжди залишиться символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Багатьом героям не судилося побачити безхмарне небо та мирне життя. Схилімо ж голови перед світлою па-м’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє, відійшовши у вічність, а живим – міцного здоров’я на довгі роки, уваги й поваги, мирного неба, щасливої долі. 
Сьогодні ряди їх рідіють, та пам’ять про них залишиться назавжди у наших серцях. Від усього серця вітаю з Днем Перемоги!

Олександр ПОВОРОЗНЮК, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська».

***
Зі святом Перемоги, шановні!

Вічна слава нашим героям! Ми ніколи не забудемо подвиг, який ви здійснили заради світлого майбутнього та безхмарного неба. Низько схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя, а живим бажаємо міцного здоров’я, поваги та добробуту.
Ви знов сьогодні поряд з нами,
Та невблаганний плин років...
Гроза відлунює громами
В старих листах поміж рядків...

Дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «Маяк»

***

З Днем Перемоги вітаю всіх дружбівців!

Щиро та низько вклоняюсь вам, ветерани, за те, що вистояли, перемогли. Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе. Війна назавжди залишиться незаживаючою раною, жахливим шрамом нашої пам’яті.
Буяють мирно квіти на могилах,
До сонця красного метелики
летять.
А ті, кому війна зламала крила,
Священним вічним сном
в могилах сплять.
Нехай усіх нас зігріває незгасне світло Перемоги, додає сил і наснаги для добрих справ.

Віктор ВОЛКОВ, голова ПП «Дружба»

***

Шановні учасники війни та жителі села!

Пройшовши крізь спалахи вогняних років, ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін вам за подвиги в роки війни, пам’ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь.
Бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя, злагоди вам і вашим родинам.
Смак незабутній Перемоги
Лунає досі у серцях,
Блиск переможної дороги
Дарує радість у роках.

Дирекція та профком ТОВ «Малинівське»

***

Дорогі учасники війни та всі трудівники!

Сьогодні, у цей чудовий День Перемоги, ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яких до того не знало людство. Грядущі покоління у вічному боргу перед вами.
Світла пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава нині живущим героям! Ви – наша гордість!
Прийміть побажання щастя і добра, здоров’я і бадьорості духу на довгі роки, незгасної поваги та любові близьких та рідних. Зі святом вас!

Володимир МІРОШНІЧЕНКО, директор ТОВ «Агродар ЛТД».

***

З Днем Перемоги, шановні!

Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів! Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Вклонімося до землі їх пам’яті і вшануємо хвилиною мовчання.
Вічна пам’ять загиблим! А живих вітаємо та славімо, бажаємо довгого безтурботного життя.
Спасибі вам за ратні справи,
За серце, що тепло дає!
Спасибі вам, що стільки травнів
Ви серед нас були і є!

Дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська».

***

Дорогі ветерани та односельці!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги!

Цей дійсно святий день завжди викликає почуття великої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум за полеглими водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Висловлюємо безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу. Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обовязку – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Щиросердно бажаємо вам міцного здоров’я, добра і благополуччя. Нехай у вашій домівці завжди панують мир, спокій та достаток.

Віктор Заїка, Новостародубський сільський голова

***

Щиро вітаю з Днем Перемоги фельдшера центральної районної лікарні Олену Олександрівну Кравець – уважну, чуйну та сердечну жінку.
Бажаю щастя, здоров’я, успіхів та добробуту.

З повагою Григорій Фомич Кудін.