Відлуння Чорнобиля

«Виконання у регіонах завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо со-ціального захисту кожного постраждалого внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС». Такою була тема минулого тижня, спрямована на реалізацію та популяризацію райдерж-адміністрацією нових соціальних ініціатив Президента.
У рамках заходів у сесійній залі районної ради відбулася зустріч керівництва району з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС з нагоди відзначення 27-ої річниці катастрофи (Детальніше про це -в одному з наступних номерів).
У Свято-Покровському храмі представни

ки районної громадської організації «Союз – Чорнобиль» взяли участь у молебні, відслуженої в пам’ять про загиблих настоятелем храму отцем Дмитрієм.
У центральній районній бібліотеці для дорослих влаштовано книжкову виставку «Поріс чорнобилем Чорнобиль – бідою нашою поріс». Дитяча районна бібліотека провела для дітей інформаційну годину «Хто квітень наш отак підступно зрадив?». Всі сільські бібліотеки району розгорнули книжкові виставки на дану тематику, провели диспути, літературні години, години пам’яті.

Валентина РЯБОКОНЬ.