учасники фіналу30 березня у Кіровограді відбувся фінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2012/2013 навчального року.

Упродовж року були проведені відбіркові етапи серед шкільних команд і до фіналу дійшли, звичайно, найсильніші з них.

Таким чином, у фінальній грі змагалися  дві Кіровоградські команди - «Жертви експерименту» (обласний ЦДЮТ), «Коні Пржевальського» (загальноосвітня школа № 1 м. Кіровоград) та команда КВН «Хутор» Центру дитячої та юнацької творчості при Петрівській ЗШ І-ІІІ ступенів, керівником якої є Сергій Валентинович Чорнопольський.

Боротьба, щоб стати найвеселішими і найкмітливішими, була напруженою, тому що дуже важко було змагатися із сильними місцевими командами. Але гумор  команди «Хутор» виявся найсмішнішим. Тож уже третій рік поспіль ми міцно тримаємо І місце серед шкільних команд регіону. Тепер нашій команді випала честь представляти Кіровоградщину на Всеукраїнській шкільній лізі КВН в Одесі.

Цією перемогою команда ,,Хутор” завдячує не тільки своїй наполегливості та прагненням до перемоги, але і тим людям, які вірять в успіх наших дітей.

Петрівський сільський голова Н.О.Лепська звернулася у ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» до її генерального директора Олександра Григоровича Поворознюка із проханням допомогти з підвозом учнів до Кіровограда. І як зазвичай, це питання було вирішено позитивно. Правду у народі кажуть: «Світ не без добрих людей»! І це прекрасно!!!

Оксана Мисік, завідувач організаційно-масового відділу ЦДЮТ