команда переможцівЗапекла боротьба за Кубок

У спортивному залі НВК минулої суботи відбулися змагання з футзалу. Команди боролися за Перехідний Кубок голови Петрівської районної державної адміністрації.

Зокрема змагалися: відділ освіти, молоді та спорту, ПАТ «ЦГЗК» (Петрівського кар’єру ГТЦ – 2, УЗТ), служба цивільного захисту в районі, Петрівський РВ УМВС і команди від Ганнівської та Іскрівської сільських рад.

Перед початком змагань з привітальним словом виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Григорій Москалець. Він привітав учасників від себе та від імені голови райдержадміністрації Юрія Самохвала, адже цей конкурс проводиться саме під його патронатом.

Головним суддею змагань був Юрій Грива, допомагали йому Олександр Хрокало та Сергій Єрушев.

Отож після запеклої боротьби, величезних зусиль та старань команд маємо такі результати: третє місце та диплом отримала команда Петрівського РВ УМВС, друга сходинка та диплом дісталася команді відділу освіти, молоді та спорту, а першість, грамоту та кубок здобула команда Іскрівської сільської ради.

Також було нагороджено дипломом кращого гравця - Олександра Лисенка (представник команди Петрівського РВ УМВС) та кращого воротаря – Сергія Раксєєва (гравець команди  Іскрівської сільської ради).

Яна БОЙКО

Г. Москалець вручає диплом кращому гравцеві О. Лисенку

На знімках: команда переможців; Г. Москалець вручає диплом кращому гравцеві О. Лисенку.

Перемога іскрівчан

24 березня 2013 року в приміщенні спортивного залу Іскрівської сільської ради відбувся щорічний турнір по мінфутболу на приз, пам’яті односельця Лисенка Миколи Володимировича.

В турнірі взяли участь 6 команд - 5 команд Іскрівки, одна  із них  - з Недайвод.

Команди були розбиті на 2 підгрупи. 1 підгрупа:  «Центр», «Ветерани»,  «Школярі».

У 2-й підгрупі змагалися команди Недайвод, Таращанки та команда молоді. У спортивній безкомпромісній боротьбі команди посіли такі  місця: І підгрупа: 1 місце - «Центр», 2 - «Ветерани», 3 - «Школярі». ІІ підгрупа: 1 місце - Таращанка, 2 - молодь, 3 - Недайвода. За третє загальнокомандне місце зустрілися команди «Ветерани» та «Молодь». Молодість перемогла з рахунком 5-4.

За перше загальнокомандне місце зустрілися переможці груп: команда «Центру» та Таращанки. Тут  з рахунком 12-4 переміг «Центр».

При підведенні підсумків було наголошено, що збірна команда Іскрівки завоювала «Перехідний кубок» та «Грамоту Петрівської районної державної адміністрації (за 1 місце в районних змаганнях із футзалу серед команд фізкультурно-спортивних команд сільських та селищних рад, колективів фізичної культури, працівників, організацій установ Петрівського району на Кубок голови Петрівської районної державної адміністрації».

Естафету поколінь з футболу прийняв внучатий племінник Миколи Лисенка. Кращим воротарем визнаний Віталій Пономарьов, кращим захисником - Іван Пермяков, кращим   нападаючим - Артем Абиякий.

Голова сільської ради Микола Платошин вручив переможцям перехідний іменний кубок. Інструктор по спорту Володимир Мяленко всім учасникам турніру вручив заохочувальні призи.

Володимир Мяленко, інструктор по спорту сільської ради

Тетяна Платошина, завідуюча сільською бібліотекою