Спортивні новини

12-річні вихованці школи ФК “Інгулець” виграли черговий турнір зі стовідсотковим показником перемог

З 07 по 10 червня в смт. Вишневе відбувся одинадцятий відкритий турнір, присвячений Дню захисту дітей та Олімпійському дню серед юнаків 2005 року і молодші.

В турнірі взяло участь вісім команд: ФК “Інгулець” (Володимирівка), “Юніор” (П’ятихатки), ДЮСШ “Царичанка”, КАРІНА (Ерастівка), “Гірник” (Кривий Ріг), “Юніор ОТГ” (Вишневе), ДЮСШ “Олімп” (Петрове), ДЮСШ Петриківка.

Турнір проходив за круговою системою, коли кожна команда зустрічалася з усіма суперниками. В нелегкій боротьбі вихованці ФК “Інгулець” вибороли чемпіонське перше місце. Зі стовідсотковим показником наші футболісти здобули сім перемог. Друге місце посіли гравці з “Юніор ОТГ” (Вишневе). Бронзові медалі отримали гравці ДЮСШ Царичанка. Вітаємо наших футболістів з черговим першим місцем і бажаємо подальших перемог.

«Інгулець»: Артем Щербула, ОлександрПоворознюк, Святослав Матяш, Кирило Чорнопольський, Микола Ткач, Костянтин Трюхан, Богдан Бочаров, Едуард Головенко, Євген Іщенко, Денис Кобець, Іван Віданов, Дмитро Полігов.

Тренери Андрій Чорнопольський та Сергій Пінчук.

Команда присвятила цю перемогу президенту клубу Олександру Поворознюку, який завжди дбає і опікується вихованцями школи “Інгулець”.

“Ми ніколи не чули відмови у будь-якій допомозі, якщо вона стосується нашої школи, – відзначив Андрій Чорнопольський. – Юні футболісти відчувають підтримку і працюють на тренуваннях ще з більшим натхненням. А з цього випливають такі результати, як зараз”.

З офіційного сайту ФК «Інгулець»