Цими днями відбувся гала-концерт переможців фестивалю дитячої творчості «Інгулецька росинка» під назвою «Інгулецький зорепад», котрий щороку організовує Центр дитячої та юнацької творчості.

Привітала маленьких зірочок, які прибули з усього району, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Наталія Гавриленко. Від свого імені та за дорученням голови районної ради та райдержадміністрації побажала дітлахам гарно провести літні канікули, оздоровитися і з новими силами повернутися до школи, щоб знову здобувати знання.

На сцені у парку відпочинку Петрового виступали найкращі колективи: «Барви дитинства» (Петрівська ЗШ І-ІІІ ст.), «Іскряночка» (Іскрівська ЗШ І-ІІІ ст.), «Веселка» (Петрівська ЗШ І ст.), квартет «Камертон» (Новостародубської ЗШ), тріо «Джерельце» (Чечеліївська ЗШ І-ІІІ ст.), солісти Марія Сінкевич, Валерія Петрарь, Уляна Боричевська та хореографічні колективи «Калинка» (Новостародубська ЗШ І-ІІІ ст.), «Іскорка» та «Василина» (Іскрівська ЗШ І-ІІІ ст.). Вони продемонстрували високий рівень підготовки, яскраві костюми, цікаві танці та незабутні музичні композиції. Щирими оплесками дякували глядачі юним талантам.

Чудові ведучі, а саме: Наталя Дементьєва, Жанна Дементьєва, Анастасія Лелеко та Віталій Семененко створили веселу, позитивну та радісну атмосферу. Особливо успішно забавляв дітей Карлсон своїми жартами й іграми.

Паралельно з концертом в імпровізованих майстернях керівники гуртків центру дитячої та юнацької творчості проводили майстер-класи. Дітки мали змогу повчитися у професіоналів і самостійно сплести з соломки сережки (Наталя Кашеверова, гурток «Пле-тінка»), з фетру зробити квіткові браслетики (Тетяна Добровольська, гурток «Капітошка»), з цукерки і паперу створти солодкого звіра (Олена Верік, гурток «Барвінок»), а також працювала арт-студія (Катерина Стець, гурток «Мальва»), внаслідок відвідин на обличчях у діток, окрім посмішок, з’являлися гарні малюночки.

«Солодка фотозона» привертала увагу усіх присутніх, окрім яскравості, вона ще мала у своєму складі величезну кількість солодощів, скибку кавуна та фотоапарат, тому кожен бажаючий мав можливість обрати, з чим саме сфото-графуватися.

Усім учасникам концертної програми були вручені подяки від відділу освіти та солодкі подарунки, які надав спонсор свята – магазин «Оптовичок».

Дуже радує, що кожного року гала-концерт «Інгулецький зорепад» збирає все більше учасників і шанувальників. Так тримати!

 

Оксана Ліщенюк

На фото: Наталія Гавриленко вітає учасників гала-концерту; учасники гала-концерту та організатори;майстер-клас від Тетяни Добровольської.