Офіційно

Повідомлення

про початок процедури розгляду та врахування пропозиції громадських інтересів у проекті детального плану території земельної ділянки для капітального будівництва пішохідного мосту через річку Інгулець в смт Петрове Кіровоградської області орієнтовною площею 4,0000 га. на території Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області

1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації:
Виконання містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для капітального будівництва пішохідного мосту через річку Інгулець в смт Петрове Кіровоградської області орієнтовною площею 4,0000 га. на території Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області» обумовлене вирішенням поточних питань забудови території смт Петрове та з’єднання пішохідним мостом вулиць Олексія Лисенка та Інгулецька.
Проектом детального плану території розглядається центральна частина селища, і є частиною кварталу між вулицями Олексія Лисенка та Інгулецька.
«Детальний план території земельної ділянки для капітального будівництва пішохідного мосту через річку Інгулець в смт Петрове Кіровоградської області орієнтовною площею 4,0000 га. на території Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області» складається з пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів.

2. Основні техніко-економічні показники:

3. Відомості про замовника та розробника проекту містобудівної документації та підстави для його розроблення:
Замовником детального плану території являється виконавчий комітет Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області відповідно до рішення Петрівської селищної ради від 04 травня 2018 року № 951/7 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки для капітального будівництва пішохідного мосту через річку Інгулець в смт Петрове Кіровоградської області».
Розробником проекту містобудівної документації є фізична особа підприємець Поляшенко Тетяна Петрівна, кваліфікаційний сертифікат архітектора Серія АА №0003231 та Серія АА №003023

4. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації:
Експозиція проекту «Детальний план території земельної ділянки для капітального будівництва пішохідного мосту через річку Інгулець в смт Петрове Кіровоградської області орієнтовною площею 4,0000 га. на території Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області» розміщена в сесійній залі Петрівської селищної ради за адресою: смт Петрове, вул. Святкова, 7. Ознайомитись із проектом детального плану території можливо з 23 по 27 травня 2018 року включно з 09.00 по 16.00 годину (обідня перерва з 12.00 по13.00).

5. Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій:
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій земельно-комунальний відділ Петрівської селищної ради, за адресою: смт Петрове, вул. Святкова, 7. Контактний телефон (05237) 9-72-94.

6. Відомості про строк подання та строк завершення розгляду пропозицій:
Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту «Детальний план території земельної ділянки для капітального будівництва пішохідного мосту через річку Інгулець в смт. Петрове Кіровоградської області орієнтовною площею 4,0000 га. на території Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області» триватиме до 27.05.2018 року включно, з 09.00 до 16.00 години, за адресою: смт Петрове, вул. Святкова, 7. Контактний телефон (05237) 9-72-94.

7. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:
Публічна презентація містобудівної документації відбудеться о 11.00 годині 24.05.2018 року у приміщенні Петрівської селищної ради за адресою: смт Петрове, вул. Святкова, 7.
Пропозиції до проекту містобудівної документації мають право подавати:
- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
- юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
- Народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 року №555, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Додаток: план запроектованої території земельної ділянки.

Виконавчий комітет Петрівської селищної ради