На порядку денному - благоустрій

Нарешті минули зимові холоди, зійшов сніг – настав час прибрати землю, аби весняна зелень привітно усміхнулася кожному жителю. Вже традиційно навесні кожного року в школах району проводиться весняна толока. Ось і цього року після уроків учні 1-11 класів дружно вийшли на трудовий десант, аби прибрати території шкіл.

Учні, вчителі, техперсонал дружно наводять лад біля шкільних будівель. Всі працюють дружно та завзято. Працювати допомагають весняний настрій, свіжий вітерець і яскраве сонечко, які додають толоці святкового відчуття.

І діти, й дорослі з неабияким завзяттям виходять на такі толоки. Втім, як і кожна велика справа, чисте село чи селище починається з маленького, а саме – з прибирання подвір’я власної навчальної установи.

Попрацювавши дружно, побачивши корисні плоди своєї праці, можемо спокійно, з радістю у душі зустрічати новий день. І нехай він буде для кожного з нас справді новим, чистим, а найголовніше - мирним.

Тетяна Біденко

На знімках: учні Новостародубської ЗШ - активні учасники весняної толоки; як гарно прибрано стало біля шкільної будівлі Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІст