Ще лютий дошкуляв міцними морозами, а у дитячих садочках району вже була гаряча пора: дошкільнята готувалися до свята 8 Березня.

Святкування 8 Березня у дитячому садочку — це завжди дзвінкий сміх, щирі усмішки та трішки сліз радості в матусиних очах. Готуватися до свята починали заздалегідь. Дітки вчили пісні та вірші-привітання про мам, бабусь, сестричок, розучували таночки, готували вистави. Та жодне свято не проходить без весняних сувенірів, зроблених власними рученятами від щирого серця.

Малята ДНЗ «Рудана» з нетерпінням чекали свята. У кожній групі завзято фантазували над подарунками. Одні готували листівки, букети, інші - колажі з кольорового паперу, аплікації, паперові композиції … І вже безпосередньо під час святкових урочистостей порадували матусь власноруч зробленими подарунками.

 

Тетяна Біденко.

На знімках: на весняне жіноче свято прийнято дарувати квіти, тому весняні букети для найрідніших готували до-шкільнята групи «Метелик» (вихователь - Алла Андріївна Жукова); «Кращий сюрприз мамі той, що зроблений крихітними рученятами», - переконані малюки групи «Колосок» (вихователь - Ніна Михайлівна Мазніченко); вихованці групи «Калинка» із задоволенням займаються рукоділлям, тому що знають, як приємно мамам і бабусям отримати такий презент (вихователь - Тамара Олексіївна Лисенко).