Жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Щиросердечно вітаючи всіх з Міжнародним жіночим днем, низько вклоняємося вам, дорогі матері, дружини, сестри, доньки, колеги, від усього серця дякуємо, що ви завжди поруч з нами, що своєю повсякденною турботою і громадською діяльністю примножуєте добру славу та здобутки держави.

Від усього серця вітаю вас із святом весни, любові та краси – 8 Березня!

Дякую вам за невтомну працю, якою ви прославляєте і возвеличуєте рідний край, примножуєте його успіхи і досягнення!

Ви, дорогі жінки – матері, дружини, доньки – наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Вітаю вас з весняним святом - 8 Березня! Бажаю вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у ваших родинах були лад, тепло і затишок. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторними, тендітними та загадковими. І нехай ваші улюблені і близькі чоловіки піклуються про вас цілий рік, а не тільки в цей день. Я від усієї душі приєднуюся до всіх побажань і поздоровлень, які ви вже отримали і ще отримаєте!

Вітаю вас із цим чудовим весняним святом - 8-го Березня. Ви завжди були берегинями миру та спокою – у ваших родинах та нашій державі. Нехай у ваших оселях панує добро та затишок, а рідні й близькі будуть поряд навіть у найбуремніші часи. Нехай ця весна принесе на своїх крилах лише найкращі емоції, які, відповідно, залишать у вашій пам’яті тільки найкращі спогади! Бажаю вам неземного кохання, взаємності і ангельської краси.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.

Від усієї душі бажаю вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь-які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Перші весняні дні традиційно приходять до нас зі світлим жіночим святом — 8 Березня! Сердечно вітаю вас із святом весни і краси!

Дорогі наші, ви виконуєте високу і святу місію – місію любові, добра, миру, продовження роду людського. Ви даєте нам, чоловікам, крила, щоб досягати вершин. Ви надихаєте нас на працю, поезію, пісню і живопис. Ви даруєте нам надію тоді, коли ми впадаємо у відчай.

З нагоди свята зичу вам міцного здоров’я, добра, щирого родинного тепла, вірного кохання і великого щастя! Нехай чоловіки будуть вам міцною і надійною опорою в житті, в усіх ваших устремліннях і мріях.

Бажаю, щоб вам завжди усміхалась доля, і у ваших оселях завжди панували мир та злагода.

Щиро вітаємо вас з Міжнародним днем Жінок!

Кажуть: без верби і калини – нема України. Як нема її без мелодійної пісні, якої вчить свою дитину ненька, без материнської щирої ласки, яка так властива жінкам-українкам, без маленьких чарівних україночок, які символізують красу всього українського жіноцтва, бо ж щічки у них - калинові, вуста – малинові, а коси – від вербиченьки – ніжно кучеряві. У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та родинного затишку. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон.

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня!

Бажаю здоров’я міцного, радості, багато щасливих весен та уваги рідних і близьких! Хай посмішка пробудженої природи і тепло додадуть вам сил, упевненості в собі. Хай будуть святковими ваші будні і завжди квітне сад у душі.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного жіночого свята Весни! Незважаючи на жодні перипетії життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя. Дбають про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. Поки існує світ, ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. Ми, чоловіки, не втомлюємося захоплюватися вашим умінням прощати, любити і чекати! А ваше тепло і ласку приймаємо як найдорожчу нагороду, розуміючи при цьому, як багато заборгували перед вами за ваше терпіння, працю, турботу про близьких і любимих людей! Зі святом, дорогі жінки!

Щиро вітаю вас із святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем!

Низький уклін вам, шановні трудівниці і ветерани праці, за материнську ласку та мудрість, ніжність і добре слово.

Ви, як ніхто, вмієте привносити радість у свій труд, надихати на високі досягнення і самим досягати значних результатів.

Прийміть найщиріші вітання в день першого весняного свята 8 Березня – свята краси, гармонії і любові.

Це свято пробудження природи, свято початку весни. Це свято, коли ми, чоловіки, приносимо хвалу жінці, без якої наш рід не міг би зайняти гідного місця у світі, без якої ми не змогли б стати нацією і народом.

Вітаємо чарівних, дивовижних, неповторних, найпрекрасніших жінок нашого господарства, а також усіх жінок Петрівщини з весняним святом 8 Березня!

Від усієї душі бажаємо вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловік, з яким будуть не страшні будь-які негаразди. Щоб кожний день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, нев’янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а ви залишайтеся завжди такими ж неповторними. Бажаємо здійснення усіх ваших мрій!

Наші віддані і надійні друзі, близькі і рідні люди!

Сердечно вітаємо вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків.

Щиросердно вітаю вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Бажаю весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя й любові, міцного здоров’я, нев’янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а ви залишайтеся завжди такими ж неповторними, якими є зараз. Від усієї душі приєднуюсь до всіх вітань та поздоровлень, що ви вже отримали, та ще раз бажаю здійснення усіх ваших мрій.

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас жіноче свято - 8 Березня.

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті: щастя, радість, надія, кохання - пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі наші, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Від усієї душі бажаю вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Щиро і сердечно вітаю вас із весняним святом – 8 Березня. Від усієї душі бажаю величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них - чоловік, з яким будуть нестрашні будь-які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм! Єдності, згоди і благополуччя вашим родинам! Міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода та добробут.

Щиро вітаю вас з Міжнародним днем Жінок! Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. У цей святковий день бажаю усім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та постійного душевного комфорту. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята 8 Березня! Мудреці кажуть: «Царство жінки – це царство ніжності, тонкості і терпіння». І завдання чоловіка не зруйнувати його, а захистити від усіх можливих життєвих негараздів. Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає нам, чоловікам.

Від усього серця вітаю вас і бажаю міцного здоров’я, благополуччя, радості, кохання і краси. Адже усе найсвятіше, що дарує нам доля, пов’язане саме з вами. Хай це свято зігріває надіями, а любов і віра огортають вас і вашу родину щастям і благополуччям! Успіхів вам, гарного святкового настрою, міцного здоров’я, оптимізму та усіляких гараздів! Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

Вітаю вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований. Від усієї душі бажаю вам величезного жіночого щастя, любові і добра!

Вкотре прийшло радісне свято - 8 Березня! Вітаємо вас із святом Весни! Щиро бажаємо весняної повені щастя, натхнення, любові, оновлення, процвітання, віри.

Повертає тепло, повертає весна, й символічно, що найперше свято присвячене вам і осяяне вами, мов сонцем. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює серед нас. Бажаємо вам, дорогі наші мами і сестри, дружини і бабусі, онучки і доні, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності ваших близьких.

Від усього серця вітаємо вас із святом весни, любові та краси – Міжнaродним жіночим днем 8 Березня!

Низький уклін вам, шановні трудівниці і ветерани праці, за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово.

Ви, як ніхто, вмієте привносити радість у свій труд, надихати на високі досягнення і самим досягати значних результатів. Від усього серця бажаємо вам добра і благополуччя, миру і злагоди, творчих успіхів і життєвих перемог, сімейного затишку і кохання. Нехай у вашому домі панують спокій та добробут, зігріті теплом та повагою рідних та близьких. Нехай ваші родини завжди будуть щасливими!

Сердечно вітаємо вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем – 8 Березня!

Весна хоч і поступово, але невідворотно набирає обертів, а разом з нею – найкращі людські почуття, без яких неможливо уявити життя на нашій планеті. І саме прекрасна половина людства, її краса та ніжність асоціюється з пробудженням природи, коли ласкаві промінчики жіночих усмішок якось по-особливому починають обігрівати спраглі від зимових холодів чоловічі душі. Бажаємо вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові. Зі святом Весни вас!

Сердечно вітаю вас із світлим святом краси та любові – Жіночим Днем 8 Березня!

У наших серцях прихід весни, усе найкраще і найдорожче – родинне тепло і затишок, безмежна душевна щедрість – все пов’язане з матерями, сестрами, доньками. У ці святкові дні хочеться побажати вам, вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, миру і надії. Щасливої вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів - ніжних і духмяних. Зичу вам родинного тепла, достатку і добра, краси і любові, віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане, віри в людей – вони, переважно, є добрими, віри в себе – це запорука успіху!

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, кохання та гармонії в житті. Щоб ваша життєва стежина була встелена квітами, а доля дарувала вам багато приємних несподіванок. Ми вдячні вам за красу і ніжність, доброту і щиросердечну чуйність, затишні вечори в колі родини, розумних і талановитих дітей. Саме ви оточуєте близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов’язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Нехай там, де ви з’являєтеся, розцвітають посмішки і чуються компліменти. Будьте улюблені і щасливі!

Прийміть щирі вітання з прекрасним жіночим святом Весни!

Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай ваша доброта, ніжність, жіночність зажди сповнюють серця радістю і любов’ю, які є запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а ваша праця йде на користь справі, дає наснагу для здійснення всіх ваших задумів. Тому дозвольте низько вклонитися вам і ще раз побажати, аби всі ваші мрії та найкращі побажання здійснилися якомога швидше. А також – найвищого вам Божого благословення, душевного тепла і родинного затишку! Ще раз із святом вас!

У цей світлий день прийміть найщиріші вітання з прекрасним весняним святом краси і любові - 8 Березня.

Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого села і всієї країни. Але, у першу чергу, світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світла, домашнього вогнища, сімейного благополуччя. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, нехай ваша доля буде щедро осіяна теплом і любов’ю, а серце зігріте турботою і увагою рідних і близьких. Низький уклін вам, дорогі Жінки!

Щиро вітаю найкращу половину людства з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня! Зичу вам, дорогі жінки, міцного здоров’я, щастя й сімейного благополуччя! Нарешті довгоочікуване свято прийшло до нас на поріг. Адже саме цей день ми вважаємо датою остаточної перемоги весни над зимовими холодами, саме велика червона вісімка на календарі додає чоловікам снаги й бажання більше подобатися нам, любі жінки, бути у наших очах сильнішими, добрішими, мудрішими.

Від щирого серця хочеться привітати всіх наших красунь та розумниць з чудовим жіночим святом 8 Березня! Не інакше - день Жінки – найприємніше, найтепліше свято для кожного з нас. Найтендітніша половина людства осяяна мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі.

Бажаю вам теплоти, ніжності, весни, сонця, радості, любові. Нехай чоловіки вас носять на руках, виконують усі бажання кожен день, щоб ви завжди відчували себе тендітними, жіночними і щасливими.

Від щирого серця вітаємо вас з 8 Березня і бажаємо, щоб у наших серцях завжди розквітала весна! Щастя і кохання вам, здійснення мрій! Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо вам вдачі, міцного здоров’я, хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Прийміть найщиріші вітання зі святом весни - 8 Березня!

Вам - прекрасним, незрівнянним,
Наче сонечко весняне,
Цей букет вітань,
Що підібраний з любов’ю.
Щастя! Радості! Здоров’я!
Здійснення бажань!

На Петрівщині довгожителів поважають і цінують. Це є обов’язковим правилом морально-етичних норм сучасного суспільства. Кожен довгожитель - це надбання суспільства, народу, країни, вони є нашим неоціненним скарбом.

Тож напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня хочемо відзначити наших жінок-довгожителів.

Роки – не журавлі, вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу з облич цих порядних жінок, трудівниць, самовідданих матерів, таких, як мешканки Петрівської територіальної громади - Парануш Меліківна Палян, 1915 р.н.; Клавдія Полікарпівна Гришко, 1919 р. н.; Олена Іва-нівна Сенькова, 1923 р. н.; Тетяна Яківна Овдій, 1924 р. н.; Наталія Миколаївна Полонська, 1924 р. н.; Марія Олексі-ївна Копійка, 1924 р. н.; Галина Петрівна Колісник, 1925 р.н.; Віра Панасівна Ярова, 1925 р. н.; Катерина Сергіївна Педан, 1925 р. н.; Євдокія Василівна Кривенко, 1925 р. н.; Віра Андріївна Доброскоченко, 1925 р. н.; Ганна Григорівна Кузьменко, 1926 р. н.; Віра Панасівна Новікова, 1926 р.н.; Марія Тихонівна Кислиця, 1926 р. н.; Лідія Григорівна Пеліпака, 1927 р. н.; Ольга Григорівна Попович, 1927 р.н.; Марія Григорівна Кандичук, 1927 р. н.; Меланія Федосіївна Кудряхіна, 1927 р. н.; Марія Якимівна Кривошей, 1927 р. н.; Раїса Панасівна Корж, 1927 р. н.; Євгенія Пав-лівна Тищенко, 1927 р. н.; Надія Петрівна Трушкіна, 1927 р. н.; Мотрона Іванівна Ковтун, 1927 р. н.; Надія Василіва Горбанець, 1927 р. н.; Лідія Федорівна Богомазова, 1927 р.н.; Надія Антонівна Шухардіна, 1928 р. н. та Олена Максимівна Щербула, 1928 р. н.

Керівники районів та мери міст відзвітували голові облдержадміністрації

Голови районних державних адміністрацій і мери міст обласного підпорядкування відзвітували очільнику Кіровоградщини Сергію Кузьменку про соціально-економічний розвиток територій за минулий рік. Ситуація в регіоні загалом задовільна, фінансова складова збалансована, проте, зауважує керівництво області, є проблеми, з яких необхідно зробити висновки, аби 2018 рік став для Кіровоградщини успішнішим.

– Із кожним районом, із кожним містом обласного підпорядкування та з кожною об’єднаною територіальною громадою ми розглянули наші можливості на 2018 рік, а також з’ясували, що вдалося реалізувати у 2017-му, які були проблеми і які висновки нам слід зробити, – констатує Сергій Кузьменко. – Фінансова ситуація збалансована практично в усіх районах і містах – бюджети спроможні виконувати свої зобов’язання, у першу чергу – по захищених статтях.

Звіт селищного голови за 2017 рік

(Закінчення. Поч. у № 9)

Одним із «болючих» питань для нас залишається вуличне освітлення. Петрівською селищною радою виготовлено проектно - кошторисну документацію на освітлення, практично, усіх вулиць та провулків нашого селища. Але, в зв’язку зі змінами в законодавстві, які вступили в дію наприкінці 2017 року, для подальшого виконання робіт по встановленню вуличного освітлення селища доводиться вносити зміни до вже виготовленої документації.

Не менш важливим питанням є розчищення нашої головної окраси - річки Інгулець. Цього року завершено роботи по відновленню і підтримці сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану її притоки - річки Березніговатої в Петровому. Виготовлено проектно-кошторисну документацію для подальшого відновлення гідрологічного режиму Березніговатої від острова до мосту по вулиці Святковій.

З нагоди жіночого свята

Доля дарує кожному з нас Учителя. Такою людиною, по праву, можна назвати Світлану Панасівну Логачевську – вчителя початкових класів Балахівської школи, заслуженого учителя України, кандидата педагогічних наук , доцента, талановитого педагога-практика, істинного інтелігента, життєлюба, наставника багатьох поколінь молодих учителів, яка 60 років дарувала дітям тепло своєї душі, щиру любов та глибокі знання.

Сьогодні, коли «літа на зиму повернули», роки молодості згадуються зі світлим щемом, з опти-містичною ностальгією. Як живеться на заслуженому відпочинку і які життєві ритми відбиває її гаряче серце - ми дізнавалися напередодні жіночого свята.

Спілкуючись із Світланою Панасівною, ще раз переконуєшся, що «спокій їй навіть не сниться», вона працює, всю себе віддаючи улюбленій справі, щоб бути потрібною, приносити користь іншим. Та про все по порядку.

Про свою професію Світлана Панасівна мріяла з дитинства. “Мабуть, я народилася з думкою, щоб стати вчителем, – говорить вона. - Хтось пише картини, хтось складає музику, а я знала, що і як говорити дітям. Пам’ятаю, що ще до школи не ходила, а вже збирала на вулиці дітвору, роздавала саморобні ручки з гілочок, за чорнило була бузина, і щось виводила, пояснювала, розповідала… Десь із 2 класу я вже читала. Перечитала все, що вціліло після війни в бібліотеці. У школі ж очей не могла відвести від нашої учительки. Завжди охайна, із зачіскою, у гарній сукні - вона (вчителька) була для мене ідеалом. Наша сім’я жила дуже бідно, і мама часто говорила: «От виростеш і підеш на ферму працювати» , а я після закінчення семирічки у с. Піщаний Брід взяла тихенько документи та похвальний лист і відвезла до Олександрійського педучилища. Так здійснилася моя заповітна мрія.

27 лютого 2018 року Олег Олексійович Кулибаба та Раїса Миколаївна Кулибаба відзначили 25-ту річницю від дня свого весілля.

В морозну пору 27 лютого 1993 року, коли навкруги землю окутало снігом, мої тато і матуся поєднали свої серця у шлюбі. Нелегким був цей шлях у 25 років, і радість входила до будинку, і стукало в вікно горе, але Ви разом завжди давали раду всім негараздам і викликам, які ставали на шляху вашого спільного життя.

Дякую Вам, мої рідненькі, що з березня 1994 року – коли я з“явився на світ, Ви завжди зі мною, підтримуєте, радієте за мене, спонукаєте до творчих злетів, у години радості і нещастя – Ви моя головна опора і надія!

Від щирого серця вітаю з днем народження шановного ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ВАКУЛИКА – керівника фермерського господарства «Мітвел»!

Щоб літа цвіли не просто цвітом,
А проростали у труді.
Дорослими вже стали діти,
А Ви - душею молоді.

В головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області щодня з 08.00 до 17.00 години працює пряма телефонна «гаряча лінія». Звертатись за телефоном: (0-22)-330-441. Щочетверга з 13.00 до 14.00 на телефонні дзвінки відповідають:

15 березня 2018 р. – начальник відділу організації правової роботи юридичного управління Роман Васильович ЛИСЕНКО.

Від щирого серця вітаємо з ювілеєм рідну, любиму мамочку, дружину ЛЮБОВ МИКОЛАЇВНУ ПРИХОДЬКО!

Люба мамочка, спасибі велике, що Ви нас зростили.

Від щирого серця вітаємо з днем народження шановного ОЛЕКСАНДРА ГРИГОРОВИЧА ПОВОРОЗНЮКА!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, вдачі, сімейного благополуччя.

Прийміть від нас вітання щирі.
Хай обминає Вас журба.
Хай кожен день несе віднині
Для Вас міх щастя і добра,
Щоб Ви добро на цій землі творили
З любов’ю в серці багато літ.

Від щирого серця вітаю шановного ОЛЕКСАНДРА ГРИГОРОВИЧА ПОВОРОЗНЮКА з днем народження!

Бажаю дороги доброї в житті,
Облитої у сонці та добрі,
Здоров’я на всю ту дорогу міцного,
Бадьорості й настрою весняного.

Минулого тижня в рамках турецького тренувального збору «Інгулець» провів два чергових поєдинки. Перший з них, певне, викликав особливу увагу, адже суперником наших хлопців був лідер Другого вітчизняного футбольного дивізіону (Групи «Б»), наступник легендарного дніпропетровського «Дніпра» СК «Дніпро-1». Між іншим – півфіналіст цьогорічного Кубку України, в якому зустрінеться не з ким-небудь, а з самим київським «Динамо». Щоправда, хоча й «Динамо» сьогодні перебуває не в найкращій своїй формі, однак нинішньому «Дніпрові-1» здолати його буде навряд чи по силах. Принаймні нашому «Інгульцеві» дніпряни протиставити нічого не зуміли і поступилися цілком закономірно з рахунком 0:2. Уже на восьмій хвилині за порушення правил у штрафному майданчику проти Мішуренка у ворота дніпрян було призначено пенальті, який упевнено реалізував його тезка – Олександр Акименко. А ще за десять хвилин, на вістрі чудової комбінації знову опинився той же Мішуренко, який пробив точно і невідпорно, не залишивши голкіперові «Дніпра-1» жодних шансів. Далі ж гра проходила вже у рівній боротьбі, проте відчувалося, що наші хлопці, яких рахунок цілком влаштовував, свідомо уникали загострення, а дніпряни, що начебто й мали б активніше йти вперед, аби бодай скоротити розрив у рахунку, також вирішили не ризикувати, щоб не пропустити ще більше.

Останніми роками, з огляду на зміни, що відбуваються з кліматом планети, примхами погоди вже важко когось здивувати. І все ж природа час від часу таки дарує нам зовсім вже неочікувані сюрпризи. Хто б міг подумати, наприклад, що після того, як два тижні тому на святі Масляної ми начебто вже попрощалися з Зимою, спаливши її опудало, вона знову повернеться? Причому повернеться не просто лякаючи якимись своїми останніми конвульсіями, а потужно, ґрунтовно, з тріскучими морозами та густими снігопадами. Не знаю, як в інших куточках України, а у нас на Петрівщині за пару останніх календарних зимових днів, а також за перший день березня снігу випало більше, аніж за всю цьогорічну сльотаву, похмуру і сиру зиму. Природа начебто вирішила нагадати нам, якою має бути ця пора року, хоча й прийшло це нагадування з таким серйозним запізненням.