НАКАЗ

військового комісара Петрівського районного військового комісаріату

28.12.2017 смт. Петрове № 194

Про приписку громадян до призовної дільниці Петрівського району

1. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 15 січня по 31 березня 2018 року оголошується приписка до призовної дільниці Петрівського району Кіровоградської області громадян 2001 року народження.

2. Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2001 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території Петрівського району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

3. Усі громадяни, яким належить пройти приписку до призовної дільниці, зобов’язані прибути на приписку за адресою: Кіровоградська область, смт. Петрове, вул. Садова, 45, в точно визначений для них час, маючи при собі документи, що вказані в особових повістках. Громадяни, які не отримали особових повісток, зобов’язані прибути за вказаною адресою, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, орга-нізацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до районного військового комісаріату.

5. Даний наказ довести до всього особового складу в частині, що стосується.

6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника військового комісара - начальника відділення комплектування, капітана Кицелу С.В.

С.В. КИЦЕЛА, ТВО Військового комісара Петрівського районного військового комісаріату, капітан