Офіційно!

Розпорядження

голови Петрівської районної державної
адміністрації Кіровоградської області

від 21 грудня 2017 року № 481-р смт Петрове

Про припинення повноважень спостережної комісії при районній державній адміністрації та формування її нового складу

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 12 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2004 року № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах»:

1. Припинити повноваження спостережної комісії з 1 березня 2018 року.

2. Громадським організаціям, підприємствам, установам та організаціям, бажаючим делегувати своїх представників у члени спостережної комісії при районній державній ад-міністрації, окремим громадянам, бажаючим узяти участь у роботі спостережної комісії, подати заявки сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання і виявлення корупції та мобілізаційної роботи апарату ра-йонної державної адміністрації до 20 березня 2018 року для узагальнення.

3. Сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання і виявлення корупції та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації до 25 березня 2018 року на підставі поданих заявок підготувати проект розпорядження голови районної державної адміністрації про затвердження нового складу спостережної комісії.

4. Сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату ра-йонної державної адміністрації забезпечити оприлюднення даного розпорядження в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації О.О.Семехову

Голова районної державної адміністрації Сергій ЗАВАЛІЙ