Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району висловлює щиру подяку керівникам підприємств, установ та організацій: Миколі Анатолійовичу Дулі (ФГ «Малина»), Катерині Миколаївні Галуган (ПП «Галуган»), Леоніду Івановичу Назаруку (Агрофірма «Фортуна»), Олександру Михайловичу Жушману (ФГ «АЛАН»), Ігору Геннадійовичу Дементьєву (філія «Петрівський райавтодор» ДП «Кіровоградоблавтодор»), Наталії Анатоліївні Гавриленко (відділ освіти Петрівської райдержадміністрації), а також Ганні Микитівні Шейнфайн (Петрівська районна організація Товариства Червоного Хреста України), які цього року взяли участь у проведенні Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя», приуроченої до Міжнародного дня людей літнього віку, Дня Ветерана (1 жовтня) та Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями (3 грудня), та надали благодійну допомогу малозабезпеченим громадянам нашого району. Дякуємо за піклування про життя і долю громадян літнього віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя» триває до 3 грудня 2017 року, тож бажаючі ще можуть взяти участь та надати грошову або натуральну допомогу особам з обмеженими можливостями.

Співчуття і милосердя ніколи не буває багато, але його потрібно втілювати в конкретні добрі справи. Тож, сподіваємось на вашу доброту та милосердя і наперед висловлюємо слова вдячності тим, хто відгукнеться на заклик цієї акції.

Додаткова інформація за телефонами: 9-64-32 068 533 08 39

Інна Лук'янова, директор територіального центру.