Днями перші особи району – голова райдержадміністрації Сергій Завалій, його перший заступник Тетяна Панета та голова районної ради Тамара Сакара здійснили робочу поїздку, побувавши на ряді об’єктів Новостародубської сільської ради та Балахівської і Петрівської селищних рад, де тривають ремонтно-відновлювальні роботи.

У Новому Стародубі вони побували в місцевій дитячій музичній школі, де їх зустріли і давали пояснення сільський голова Віктор Заїка та директор мистецького навчального закладу Андрій Мотько.

Про цю людину варто сказати кілька слів, хоча вони і не стосується теми матеріалу – ремонтних робіт. Андрій Анд-рійович, крім того, що хороший музикант і педагог, ще й активна та різнобічно обдарована особистість. Він бере участь в багатьох загальнорайонних заходах і творчих колективах, зокрема, районному хорі, свого часу, як член збірної команди району, був чемпіоном обласної спартакіади профспілок з міні-волейболу. Його вихованці, юні музиканти, відзначаються високою виконавською майстерністю. Музична школа тісно співпрацює з місцевим сільським Будинком культури, який очолює активна і небайдужа людина Тетяна Максімова.

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах загального користування. Організатор - Петрівська районна державна адміністрація
ПЕРЕЛІК
об’єктів конкурсу 28 серпня 2017 року

Р і ш е н н я

Від 13 липня 2017 року № 624/7 смт Петрове

Про встановлення місцевих податків і зборів на 2018 рік

Розглянувши пропозицію Петрівського селищного голови від 13 липня 2017 року № 01-15/642/1, проект рішення оприлюднений 26.05.2017 року, відповідно до статті 143 Конституції України, до Податкового кодексу України із внесеними змінами та доповненнями, пункту 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення у відповідність до чинного законодавства місцевих податків та зборів, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики та інвестицій від 13 липня 2017 року № 58, селищна рада ВИРІШИЛА:

Р і ш е н н я

від 13 липня 2017 року № 625/7 смт Петрове

Про встановлення акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на 2018 рік

Розглянувши пропозицію Петрівського селищного голови від 13 липня 2017 року № 01-15/642/1, проект рішення оприлюднений 26.05.2017 року, відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26, статей 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Податкового кодексу України, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики та інвестицій від 13 липня 2017 року № 59, селищна рада ВИРІШИЛА:

Спортивні новини

Перша у цьому сезоні домашня гра «Інгульця» на власному стадіоні викликала чималий уболівальницький інтерес, адже так переконливо, як у цьому чемпіонаті, наша команда востаннє стартувала хіба що перебуваючи ще в Другій лізі, рівень якої, будьмо відвертими, відчутно поступається Першому дивізіону. Отож хоч липень – пора відпусток – не найкращий час з точки зору уболівальницької активності, та й день, на який було призначено гру, виявився особливо спекотним (тож були й такі, хто замість того, аби підтримати команду на стадіоні, вирішив переглянути матч по телевізору з пляшкою пива із холодильника) - найвідданіші і най-справжніші прихильники команди все ж завітали на стадіон і, переконаний, - ні на мить не пожалкували про це. Адже будь-яка, навіть найдосконаліша телетрансляція не в змозі передати повною мірою ту атмосферу свята, той дух уболівальницької єдності, який відчутний на стадіоні. І, що особливо приємно, - наші хлопці не розчарували. Хоча суперник був досить серйозний . «Жемчужина» - минулорічний чем-піон Другої ліги – в міжсезоння провела серйозне кадрове підсилення, тож сьогодні виглядає дуже потужним і боє-здатним колективом. Як зазначав у одному зі своїх попередніх інтерв’ю головний тренер одеситів Денис Колчин, конкретних завдань у цьому сезоні керівництво клубу перед командою не ставить, однак дає недвозначно зрозуміти, що вона має не просто зберегти прописку в Першій лізі, а обов’язково бути у верхній частині турнірної таблиці.

Працівниками Петрівського відділення поліції встановлено особу чоловіка, який скоїв крадіжку майна фермерського господарства

25.03.2017 року до Петрівського відділення поліції на-дійшло повідомлення від працівника одного з селянських фермерських господарств району про те, що в ніч на 25.03.2017 року з трактора, який знаходився на території господарства, викрадено навігаційну систему, вартістю 15000 гривень.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що дану крадіжку вчинив мешканець Дніпропетровської області.

На даний час вилучено викрадену навігаційну систему та вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні вказаного злочину, - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

Балахівська селищна виборча комісія
Петрівського району Кіровоградської області

П о с т а н о в а №1

смт Балахівка
18 липня 2017 року

Про призначення проміжних виборів депутатів Балахівської селищної ради по округах №8, №3 (смт Балахівка)

У зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутатів Балахівської селищної ради в одномандатних виборчих округах №8 (смт Балахівка) – Корчагіна Олександра Володимировича, №3 (смт Балахівка) – Лубенець Гульнари Ісмаілівни, які на основі рішень ради та розпоряджень селищного голови включені до виконавчих структур влади, і на підставі їх особистих заяв про складання своїх депутатських повноважень та керуючись п.5 ст.14, п.3, п.5, п.6 статті 15 Закону України «Про місцеві вибори» Балахівська селищна виборча комісія Петрівського району Кіровоградської області ПОСТАНОВЛЯЄ:

Петрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення тимчасової вакантної посади посадової особи органів місцевого самоврядування: головного спеціаліста відділу фінансово - господарського забезпечення Петрівської селищної ради.

У конкурсі на заміщення тимчасової вакантної посади головного спеціаліста відділу фінансово - господарського забезпечення Петрівської селищної ради можуть брати особи, які відповідають наступним вимогам:

1.Освіта: вища економічна відповідного професійного спрямування: за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста з обліку і аудиту

2. Стаж роботи за фахом до одного року.

3. Досконале володіння персональним комп’ютером.

4. Вільне володіння державною мовою.