«Перший учитель… У кожної людини він,— як початок шляху, як перший відбиток у дитячій душі. Нехай час обдарує тебе іншими, більш цікавими і значнішими вчителями, але він назавжди лишиться тим маленьким далеким вогником, що посвітив тобі на початку шляху.»

С. П. Титов

Професія вчителя дуже важлива, складна і, насамперед, відповідальна. В його руках лежить доля кожного учня, якого він навчає. Праця вчителя важка і виснажлива, адже він повинен бути не тільки вчителем, а й порадником і взірцем.

…Учителем не кожен може бути,
Не кожне серце вміє говорить...
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.
Тендітну душу ласкою зігріти
І добротою ниву засівать,
Безмежно, щиро цілий світ любити
І дітям усього себе віддать.

(Н. Красоткіна)

Саме такою була і є для своїх учнів Тетяна Григорівна Коломоєць. Саме вона прищепила їм любов до знань, допитливість, настирливість, віру в себе.

Т.Г.Коломоєць навчає своїх вихованців бути мужніми, не лякатися життєвих труднощів, мати почуття власної гідності. Вона – досвідчений педагог, не тільки навчає, але й виховує у дітей чуйність, людяність, доброту. Наша перша вчителька завжди намагалась зайняти величезне місце у серці кожної дитини. Саме Тетяна Григорівна радісно зустрічала учнів кожного ранку на порозі школи, намагаючись передати свої знання і вміння.

Хочемо висловити велику подяку нашій наставниці. Людині, що навчила читати, писати, мислити, розуміти та насамперед бути людьми, гідними українцями. Хочемо сказати: ми ВАС ніколи не забудемо, хай Бог дає вам сили, здоров’я, натхнення та благополуччя.

З повагою батьки та учні 4-А класу