Днями ще кілька юнаків, наших земляків, стали солдатами. Як завжди, перед відправкою для проходження військової служби їх вітали військовий комісар Петрівського ра-йону Олександр Братченко, голова районної організації ветеранів України Олег Гіюк, благочинний Петрівського району протоієрей Дмитро Городецький і протоієрей Михайло Царук. Вони побажали юнакам успішної служби і щасливого повернення додому, висловили упевненість, що не осоромлять Петрівщину, служитимуть достойно, стануть справжніми воїнами, готовими стати на захист Батьківщини, як Ігор Дорошенко, який прийшов провести на військову службу свого брата Костю. Ігор потрапив у першу хвилю мобілізації, був учасником АТО, воював в районі Дзержинська, Горлівки, в інших регіонах Донецької та Луганської областей.

Крім К.Дорошенка, проходити військову службу відбули Яшар Абдулаєв з Зеленого, Олександр Тимчур з Баштиного та Юрій Криворучко з Ганнівки.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: загальне фото учасників заходу з призовниками К.Дорошенком і Я.Абдулаєвим; отець Дмитрій благословляє О.Тимчура і Ю.Криворучка.