Для того, щоб мрії здійснювались, потрібні ще й бажання, любов та турбота про людей.

Здійснилася мрія дітей, батьків, працівників Петрівського дошкільного навчального закладу №1«Рудана». І тепер будівля закладу посміхається до всіх гарними, світлими, сучасними вікнами.

Завдяки материнській турботі селищного голови Світлани Олександрівни Тилик завершено проект по заміні вікон на енергозберігаючі у спортивному та музичному залах, медичному, методичному та інших кабінетах закладу.

У кожну справу, за яку береться Світлана Олександрівна, вона вкладає часточку свого серця, а особливо, коли це стосується дітей, їхнього добробуту, щоб діти відчували радість від перебування у садочку, щоб батьки бачили, як турбується селищний голова про їхніх малюків.

Ще багато проблем є у нашої «Рудани», але ми впевнені, що Світлана Олександрівна завжди відгукнеться, допоможе вирішити будь-яку складну ситуацію, надасть конкретну дієву допомогу.

Висловлюємо щиру подяку Світлані Олександрівні за її піклування і турботу про майбутнє наших дітей, добробут рідного селища та його жителів. Бажаємо сили, наснаги, міцного здоров’я, енергії і здійснення всіх заповітних мрій та реалізації задуманого.

Адміністрація, батьки, діти, працівники Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»