Подія, про яку йтиметься нижче, сталася 17.03.2017 року близько 22 год. 30 хв., в селищі міського типу Петрове. Тут місцевий мешканець, за попередньою змовою зі своєю дружиною, маючи єдиний злочинний умисел на вчинення крадіжки тротуарної плитки, що перебуває на балансі Петрівської селищної ради, прибули до неохоронюваної території будинку № 6, де на даний час проводився капітальний ремонт проїжджої частини. Вказані особи завантажили по п’ять штук тротуарної плитки у мішки, які перед цим взяли з дому, та направилися в напрямку місця свого проживання, після чого були затримані працівниками Петрівського відділення поліції неподалік Петрівського НВК. Своїми злочинними діями, шляхом крадіжки тротуарної плитки, дані особи завдали Петрівській селищній раді матеріальних збитків.

Таким чином правопорушники вчинили таємне викрадення чужого майна (крадіжку), вчинену за попередньою змовою групою осіб, тобто скоїли кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 185 КК України. Санкція даної статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Працівники Петрівського відділення поліції закликають та попереджають про відповідальність усіх та кожного, хто вдається до скоєння протиправних дій, що завдають шкоди благоустрою населених пунктів району.

Прес-служба Петрівського відділення поліції.