Водянська сільська рада висловлює щиру вдячність нашим небайдужим помічникам, які, незважаючи на труднощі в країні та в господарствах ,не залишаються байдужими до проблем жителів Водянської територіальної громади.

Хочемо подякувати депутату районної ради Юрію Івановичу Больботу за чудовий подарунок, який отримали вихованці Водянського НВК до дня Святого Миколая - плазмовий телевізор.

Також хочемо висловити вдячність директору ПСП «Водянське» Григорію Івановичу Огиру, який подарував всім дітям громади новорічні подарунки у вигляді наборів солодощів, а вихованцям НВК - комп’ютерну техніку. Дякуємо голові СФГ «Роксолана» Віктору Івановичу Больботу за придбаний екран для проектора та солодощі для всіх діток.

Висловлюємо вдячність депутату обласної ради, голові Петрівської районної державної адміністрації Сергію Володимировичу Завалію та голові Петрівської ра-йонної ради Тамарі Вікторівні Сакарі, які також подарували новорічні подарунки у вигляді наборів солодощів дітям навчального закладу.

Також дякуємо жителям Водянської сільської ради за допомогу у зібранні коштів для придбання новорічних подарунків воїнам нашого району, які перебувають в зоні проведення АТО.

Дуже хочеться висловити вдячність підприємцям, що працюють на території нашої сільської ради, і завжди готові протягнути руку допомоги. Це: Зоя Степанівна Кобилянська, Ірина Михайлівна Сідченко, Анатолій Анато-лійович Пушка, Людмила Анатоліївна Пікалова.

Під час ускладнення погодних умов наші сільгоспвиробники Г.І. Огир, В.І. Больбот, Р.В. Больбот, О.Г. Скрипник та начальник Петрівського райавтодору І.Г. Дементьєв і директор ПСП «Райпольське» В.Г. Деркач не залишились осторонь і допомогли в розчистці доріг від снігу, за що їм велика подяка. Подяка і виконавцю цих робіт - трактористу Олександру Михайловичу Бобелі.

Хочемо подякувати нашому відповідальному за водопостачання Євгену Євгеновичу Залізняку за безперебійне забезпечення населення водою у таких важких погодних умовах.

Тож низький уклін вам, дорогі помічники, від усієї громади та від мене особисто

Нехай завжди у всіх ваших справах вас супроводжують успіх та вдача!

Хай Господь береже вас та ваші родини!

Оксана Гончаренко, Водянський сільський голова