шикування учасниківТаку назву має Всеукраїнська акція, яка проводиться щороку на підтримку олімпійського руху та з метою залучення молоді до занять фізкультурою і спортом.
У рамках акції в Петрівському НВК «ЗШ ІІ-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся забіг на 1000 м., співорганізатором якого став відділ молоді і спорту райдержадміністрації. У спортивному заході взяли участь кращі учні 7 – 10 класів.
Розпочався він з шикування, під час якого вчитель фізкультури Василь Кампо розповів учням про зміст та мету акції, нагадав, що молодь, крім почуття любові до Батьківщини, повинна зростати сильною та загартованою, аби бути готовою до захисту України і праці задля її блага.
В.о. начальника відділу молоді та спорту рай-держадміністрації Ірина Лугова привітала учасників забігу, висловила вдячність за їхню небайдужість та спортивні успіхи. Вона зауважила, що учасники забігу не змагатимуться між собою, адже він має символічне значення, покликаний пропагувати серед молоді здоровий спосіб життя.
Після виконання комплексу вправ задля розминки учасники забігу на чолі з В.Кампо пробігли кілька кіл навколо спортивного майданчика. По завершенні всі вони отримали Подяки відділу молоді та спорту, а одна з найактивніших спортсменок навчального закладу, учениця 8-А класу Аня Сас, яку визнали кращою під час виконання вправ, була нагороджена Грамотою і кубком.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

розминка І.Лугова і В.Кампо привітали А.Сас з перемогою

На знімках: шикування учасників; розминка; І.Лугова і В.Кампо привітали А.Сас з перемогою.