владика Боголєп проводить обряд освячення каменя2 червня на місці будівництва майбутнього храму пройшов чин освячення і закладення першого каменя в його фундамент, який провів єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп. В обряді взяли участь благочинний Петрівського району, протоієрей Дмитро Городецький, настоятель церкви Вознесіння Господнього, ієрей Михайло Царук, протоієрей Сергій Тітов, священик Почаївської Лаври, протоієрей Олександр Маценюк та диякон Кирило Божко.

Владика Боголєп поздоровив всіх жителів Петрового з цією подією, зауваживши, що чим більше на нашій землі буде Храмів Господніх, тим менше сиротинців й інтернатів для інвалідів та людей похилого віку. Він висловив вдячність голові райдерж-адміністрації Сергію Завалію та голові районної ради Тамарі Сакарі, які також взяли участь в заході, за підтримку, зазначивши, що світська і духовна влада роблять спільну справу задля кращого майбутнього України.

Єпископ Боголєп вручив отцю Михайлу нагороду - відзнаку Сергія Радонєжського, побажав подальших успіхів в служінні Господу, на завершення окропивши присутніх свяченою водою.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

до закладання каменя та капсули з Грамотою, яка благословляє будівництво храму, долучилися і С.Завалій та Т.Сакара перші кубометри бетону лягли в фундамент храму

На знімках: владика Боголєп проводить обряд освячення каменя; до закладання каменя та капсули з Грамотою, яка благословляє будівництво храму, долучилися і С.Завалій та Т.Сакара; перші кубометри бетону лягли в фундамент храму.