Червонокостянтинівська сільська рада висловлює щиру вдячність нашим небайдужим помічникам, які у переддень світлих Великодніх і Травневих свят надали суттєву допомогу нашій територіальній громаді в наведенні благоустрою та підготовці до організації проведення святкових урочистостей.

Зокрема, хочемо подякувати голові правління СВК «Росія» Володимиру Георгійовичу Максімову за той значний внесок, що його зробили працівники господарства в приведенні території нашої сільської ради до охайного, доглянутого стану. Зокрема, зусиллями господарства по селу здійснюється вуличне освітлення, упорядковане громадське кладовище, встановлені зручні лавочки на автозупинках, здійснюється постійне обкошування обабіч автошляхів та у парковій зоні.

Також висловлюємо вдячність ФОП Надії Василівні Максімовій за надану матеріальну допомогу у вигляді фарби для здійснення робіт з благоустрою та господарського інвентаря та ФОП Наталії Олексіївні Бойко за активну допомогу в підготовці до святкових урочистостей з нагоди Дня Перемоги.

Також наша щира вдячність депутатові сільської ради , жителю с.Краснопілля Василю Дмитровичу Кучеряку, який особисто допоміг впорядкувати до свята меморіал-пам’ятник загиблим воїнам у селі, здійснивши дрібний ремонт та пофарбувавши елементи меморіальної композиції, а також викосивши та випилявши від порослі дикорослих дерев територію довкола.

Тож низький уклін вам, дорогі помічники, від усієї громади! Нехай завжди у всіх ваших справах вас супроводжують успіх і удача.

Наталія Канатенко, Червонокостянтинівський сільський голова.