тривають шашкові баталіїНапередодні та в рамках проведення районних заходів з нагоди відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 4 травня відбулися змагання з шахів та шашок серед ветеранів праці, дітей війни тощо. Від імені керівництва району змагання відкрили виконуюча обов’язки начальника відділу молоді та спорту РДА Ірина Лугова та директор територіального центру соціального обслуговування Інна Лук’янова. Змагання проходили в теплій і дружній атмосфері, та все ж, як в будь-яких змаганнях, тут визначилися переможці. Тож у турнірі з шашок переможцем став Олександр Лук’янов, 2 місце виборов Микола Стрижак, бронзовим призером стала Валентина Берковська. У змаганнях з шахів перемогла дружба.

А вже наступного дня - 5 травня  відбулися районні змагання з кульової стрільби, в яких переможцем став Володимир Огур, а 2-ге та 3-тє місце вибороли Павло Гавеля та Микола Стрижак відповідно.

Переможці змагань нагороджені грамотами та медалями.

переможець та призери шахово-шашкового турніру фрагмент змагання стрільців

найвлучші нагороджені пам’ятними дипломами

На знімках: тривають шашкові баталії; переможець та призери шахово-шашкового турніру; фрагмент змагання стрільців; найвлучші нагороджені памятними дипломами.