Володимир і Наталія Кононенки зі своїми майстерними вихованками.І знову - найсильніші!

Плануючи підготовку збірної команди дівчат 2001-2002р.н. до виступів в обласній спартакіаді школярів, колектив тренерів-викладачів за підтримки директора «Агрофірми «Маріампольська» та директора ДЮСШ «Олімп» організували виїзд команди дівчат до Кривого Рогу для участі у Всеукраїнському турнірі з гандболу, який проходив у цьому місті з 5 по 7 березня 2016 року, і в якому, окрім наших спортсменок, взяли участь команди Запоріжжя, Херсону і 3 місцевих команди з Кривого Рогу. Наші дівчата виступили дуже достойно і зайняли 3 місце після двох криворізьких команд, які грають в різних лігах України.

А 16-17 березня в м. Кіровоград команда Луганського відділення ДЮСШ «Олімп» взяла участь в обласній спартакіаді школярів серед дівчат і хлопців. У змаганнях взяли участь 12 команд від шести районів області. І ось уже вп’ятнадцяте поспіль перше місце зайняла команда нашого району, яка на протязі усіх цих років незмінно ставала переможницею обласних змагань. Суперниками дівчат були гандболістки м. Кіровограда, Олександрії, Знам’янки, Бобринця та Олександрівки. Пройти до фіналу нашим дівчатам дозволила впевнена, розгромна перемога над спортсменками з Олександрівського району з рахунком 18:3. А в матчі за 1 місце луганчанки зустрілися з командою Знам’янки. Гра видалася бойовою та напруженою, і з рахунком 14:11 перемогу здобули наші дівчата, хоча по ходу зустрічі певний час поступалися своїм опоненткам. Тим почеснішою стала ця перемога, здобута у важкому, але дуже захоплюючому двобої.

Команда хлопців з Луганського відділення ДЮСШ «Олімп» зайняла 5 місце. Слід зазначити, що тут за нашу команду виступали учні на 2 роки молодші від своїх суперників.

Віра Смєлова, директор ДЮСШ «Олімп», заслужений тренер України.

На знімку: Володимир і Наталія Кононенки зі своїми майстерними вихованками.