В житті є речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Дитячий Садочок. Навіть через багато-багато років діти пам’ятатимуть і перші віршики, і казки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші незграбні літери, написані власноруч під дбайливим наглядом вихователя.

Перша школа життя наших дітей - це дитячий садочок. Це особливий світ любові і добра, зі своїми радощами і прикрощами, переживаннями і досягненнями, в якому дитина пізнає навколишній світ та опановує своє місце в ньому.

Вже більше двадцяти трьох років у Малинівському ДНЗ працює вихователем Ольга Йосипівна Кущ. Вона створює всі умови для розвитку та навчання вихованців, вміє зацікавити дітей, проводить різноманітні інтегровані заняття за логіко-математичним, мовним, художнім та естетичним спрямуванням. Ольга Йосипівна показала себе як висококваліфікований спеціаліст своєї справи. Вона завжди добра, чуйна, турботлива, справедлива. Людина з великої літери, яку люблять діти та поважають батьки, Ольга Йосипівна з високою відповідальністю служить найблагороднішій справі і гідна самої щирої вдячності за терпіння, мудрість і вірність вибраній професії.

***

Територіальна громада села Малинівки щиро вітає Ольгу Йосипівну Кущ з нагоди 60-річчя від дня народження!

Висловлюємо глибоку вдячність за вагомий внесок у підготовку й виховання дітей чудовій виховательці! За її сумлінне ставлення до дітей, терпіння, турботу, за професіоналізм і повну віддачу.

Бажаємо Ользі Йосипівні відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і сімейного благополуччя.