про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах загального користування

Петрівська районна державна адміністрація (організатор)

ПЕРЕЛІК об’єктів конкурсу 14 березня 2016 року

 

№ з/п Назва маршруту Номер рейсу Протяжність маршруту, км Час відправлення з початкового пункту та час прибуття до кінцевих пунктів, або кількість оборотних рейсів   Періодичність виконання перевезень Порядок здійснення рейсів (для міжміських маршрутів), режим руху (для приміських маршрутів) Мінімальна кількість автобусів для виконання рейсів (без врахування резерву)

Місць для сидіння пасажирів (загальна пасажиромісткість)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1.   Петрове - Іскрівка 1/2 38 5.45-6.35 7.10-8.00  Понеділок, середа  Самостійно 1 від 18  
3/4 12.00-12.50 13.40-14.30

 

Конкурс на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району (внутрішньорайонні маршрути), проводяться відповідно до статті 43 Закону України „Про автомобільний транспорт” та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (далі Порядок проведення конкурсу), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 (із змінами).

Порядком проведення конкурсу встановлюється вимога щодо забезпечення роботи на об’єкті конкурсу, який включає внутрішньорайонні автобусні маршрути загального користування не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 №1310). У зв’язку з цим, претендентам, які беруть участь у конкурсах на виконання рейсів внутрішньорайонного маршруту, необхідно надавати в якості конкурсної пропозиції щонайменше один транспортний засіб, пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах загального користування, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженим наказом Мінтрансзв’язку України від 12 квітня 2007 року №285, на приміських маршрутах допускається використання автобусів категорії М 2 (автобуси, які призначені для перевезення пасажирів і мають більше ніж 8 місць, не враховуючи місця водія, і максимальну масу не більше ніж 5 тонн) та М 3 (автобуси, які призначені для перевезення пасажирів і мають більше ніж 8 місць, не враховуючи місця водія, і максимальну масу, що перевищує 5 тонн).

Клас автобусів: на приміських маршрутах – А, В, І, ІІ, ІІІ.

Рекомендований клас комфортності автобусів на маршрутах протяжністю: до 150 км - *.

До уваги перевізників!

Порядок одержання необхідної інформації про об’єкти конкурсу тощо: звертатися з дня оголошення про конкурс щоденно (крім суботи та неділі) з 8.00 до 17.15 (перерва з 12.00 до 13.00) за телефоном 9-62-62 або до відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

Бланки документів для участі в конкурсі можна отримати в відділі економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації, кімната 104 за адресою: смт Петрове, вул. Жовтнева, 20, або на сайті Петрівської районної державної адміністрації (http://petrovo.kr-admin.gov.ua/) в розділі „Економіка”, підрозділ „Транспорт”.

Телефон для довідок

9-62-62, e-mail: ekonom@petrovo.kr-admin.gov.ua

ВАЖЛИВО: повідомляємо, що плата за участь у конкурсі НЕ ВНОСИТЬСЯ. Натомість, зазначаємо про необхідність подання до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв’язку з відсутністю такої вимоги в оголошенні Петрівської районної державної адміністрації про проведення конкурсу, розміщеному у районній газеті „Трудова слава”___ _______________2016 року № ___.

Документи для участі у конкурсі 14 березня 2016 року у закритому конверті з позначкою № 1 та заяву у закритому конверті з позначкою № 2 приймаються до 26 лютого 2016 року включно за адресою: смт Петрове, вул. Жовтнева, 20, відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації, кімната 104 (режим роботи: з 8.00. до 17.15, перерва з 12.00 до 13.00) на конвертах необхідно зазначати дату конкурсу та назву перевізника претендента, який подає документи для участі у конкурсі.

ПОВІДОМЛЯЄМО: відповідно до пункту 28 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 (із змінами) місця зупинки автобусів на приміських та міжміських маршрутах визначаються автостанцією, а у разі їх відсутності – місця розташування павільйонів, на яких розміщується інформація, що містить найменування зупинки, початкового та кінцевого пунктів маршруту і час відправлення автобусів. Місця зупинки автобусів приміських маршрутів на території населених пунктів, крім автостанцій, погоджують виконавчі органи сільських, селищних рад і міських рад.