Анастасія Скорупич, учениця 3-го класуУ стінах Червонокостянтинівської ЗШ I-III ступенів вже другий рік від Центру дитячої та юнацької творчості успішно працює гурток образотворчого мистецтва «Юні творці».

Керівник гуртка Олег Алєксєйчик наголошує, що одним із важливих параметрів повноцінного та гармонійного зростання особистості є її здатність творити. У процесі малювання вихованці віком від 6 до 10 років набувають активності, самостійності та ініціативності, у них виховуються товариські взаємини, почуття взаємодопомоги та взаємоповаги.

Заняття проводяться двічі на тиждень, загальною кількістю чотири години. На заняттях керівник вчить учнів розвивати їх творчі здібності, забезпечити формування у них практичних навичок образотворення. Важливим є вивчення дітьми видів, жанрів і специфіки художнього образу, знайомство їх із мистецтвом.

За останній місяць «Юні творці» встигли взяти участь в обласних конкурсах «Новорічна композиція» та «Український сувенір». В номінації «Новорічний вінок» третьокласниця Анастасія Скорупич стала переможцем.

Вислів, який сказала Яна Катрук, учениця 4 класу став девізом гуртка: «Завтра я зможу ще краще ніж сьогодні!»

На знімку: Анастасія Скорупич, учениця 3-го класу