щира мить спілкуванняЦими зимовими днями жителька Богданівки Софія Гнатівна Следь відзначила своє 90-річчя.

З ювілейним днем народження її приїхали привітати голова Петрівської районної ради Тамара Сакара, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, сільський голова Сергій Доцяк та депутат Богданівської сільської ради Аркадій Жуков.

Щиро привітавши Софію Гнатівну та вручивши квіти і подарунки, гості поспілкувалися з ювіляркою.

Софія Гнатівна з великим хвилюванням і радістю приймала вітання і охоче розповіла про свій життєвий шлях. Дитинство та юність припали на воєнні і повоєнні роки. З щемом та біллю згадує, як у свої 13 років, втікаючи, довелося стрибати з поїзда, який віз українську молодь на роботи до Німеччини.

Змолоду тяжко працювала, відбудовуючи народне господарство. Завжди відповідально ставилася до будь-якої ділянки роботи, тож невипадково була запрошена тодішнім керівництвом на посаду секретаря Богданівської сільської ради, де пропрацювала 15 років.

теплі слова побажань від Сергія Доцяка, Тамари Сакари, Тетяни Панети та Аркадія Жукова.Вже перебуваючи на пенсії, продовжувала трудитися в місцевому колгоспі в городній бригаді.

Відрадою і підтримкою Софії Гнатівни завжди була і є її родина – син з невісткою, двоє онуків та троє правнуків. А ще ювілярку знають і поважають її односельці за працелюбну і веселу вдачу, добре і щире серце, життєву мудрість.

Керівники району побажали іменинниці усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї, а також мирного неба над Батьківщиною.

Прес-служба райдержадміністрації

На знімках: щира мить спілкування; теплі слова побажань від Сергія Доцяка, Тамари Сакари, Тетяни Панети та Аркадія Жукова.