Виконуючи доручення Кабінету Міністрів України з приводу реалізації ініціативи про впровадження програми соціальної допомоги сім’ям військовослужбовців Збройних Сил України, МВС, СБУ та інших військових формувань, які захищають територіальну цілісність і суверенітет країни у східних та південно-східних областях, Кіровоградська регіональна філія ДП «Укрспецзем» пропонує виконання комплексу робіт (геодезичних та землевпорядних) з виготовлення проектно-технічної документації із землеустрою щодо оформлення земельних ділянок вищезазначеним особам.

Приймаючи до уваги, що вартість виконання комплексу робіт (геодезичних та землевпорядних) з виготовлення проектно-технічної документації із землеустрою щодо оформлення земельних ділянок для громадян в державних та приватних підприємствах Кіровограда та Кіровоградської області складає від 2500 грн. до 3000грн. за одну проектно-технічну документацію, Кіровоградська регіональна філія ДП «Укр-спецзем» має можливість виконати аналогічні роботи за ціною 650 гривень (в тому числі ПДВ 108.33 грн.) за одну проектно-технічну документацію. При цьому, сім’ям загиблих під час проведення АТО вказані роботи виконуються безкоштовно.

Також до відома сільських та селищних рад повідомляємо, що Кіровоградська регіональна філія ДП «Укрспецзем» має можливість безкоштовно розробити схеми поділу земельних ділянок для виділення їх у подальшому у власність учасникам АТО.

Звертатись за адресою:

25006, м. Кіровоград, вул. В.Чміленка, 61, тел./факс (0522)222714, 0660001423, usz.kirovograd@gmail.com

Режим роботи: з понеділка по четвер з 8.30 до 17.30, п’ятниця – з 8.30 до 16.30.

Відділ Держгеокадастру у Петрівському районі за матеріалами Кіровоградської РФ ДП «Укрспецзем»