Дорогі земляки!

Щороку 14 грудня, в день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, ми вшановуємо людей, які виявили мужність, самовідданість і високий професіоналізм під час ліквідації наслідків катастрофи.

Наслідки аварії були б значно серйознішими, якби не оперативна та злагоджена робота усіх, хто взяв на себе перший удар ядерної стихії та пішов у безсмертя, залишивши гіркий смуток у наших серцях.

Схиляю голову перед професіоналізмом, самовідданістю й жертовністю тих, хто був залучений до ліквідації наслідків катастрофи.

Від імені депутатського корпусу обласної ради бажаю вам, вашим рідним і близьким мирного неба, доброго здоров’я, щастя та добробуту.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні жителі району!

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять всіх героїв, хто віддав своє життя, ліквідовуючи трагедію, усіх, хто з честю виконав свій громадянський обов’язок перед народом та людством.

Районна державна адміністрація та районна рада висловлюють глибоку подяку всім, хто приймав участь у ліквідації аварії на ЧАЕС. Ви, з честю виконавши свій обов’язок, дорого заплатили за те, щоб приборкати ”мирний” атом.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра й благополуччя, успіхів у всіх ваших справах!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради