начальник управління Держказначейства в Петрівському районі Ольга Кондратенко та Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз обговорюють перспективи взаємодії структурних підрозділів служби.Наприкінці минулого тижня з робочим візитом в Петрове завітала Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз, під час якого відвідала  управління Казначейства та провела нетривалу нараду з його працівниками.

У робочій зустрічі також узяв участь перший заступник голови Петрівської районної державної адміністрації Олександр Лукашов.

Т. Слюз зупинилася на питанні фінансової децентралізації, поінформувала про розробку Державною казначейською службою України нових проектів нормативних документів щодо спрощення роботи бухгалтерських служб бюджетних установ, презентувала систему дистанційного обслуговування клієнтів через програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства – Казначейство», впровадження електронної форми обслуговування клієнтів з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису та сучасних Інтернет-технологій.

Нарада проходила у вигляді діалогу. Учасники цієї зустрічі мали змогу задати керівнику свої запитання та отримати на них вичерпні відповіді.

На знімку: начальник управління Держказначейства в Петрівському районі Ольга Кондратенко та Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз обговорюють перспективи взаємодії структурних підрозділів служби.