вітання Сергія Завалія та Тетяни ПанетиТурбота про своїх громадян від народження і до останнього дня є однією з найважливіших ланок діяльності держави. Напередодні Дня працівників соціальної сфери у сесійній залі районної ради зібралася велика когорта працівників цієї  галузі. Не секрет, що до спеціалістів соціальної сфери ставляться дуже високі вимоги, адже основна ціль їх діяльності – допомога людям, а головна риса характеру – людяність.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Завалій. Очільник району зробив акцент на важливості цієї місії, яка полягає у турботі про дітей і громадян, що потребують опіки та всебічної уваги. «Ви не залишаєте їх наодинці зі своїми проблемами, намагаєтесь зробити їх життя повноціннішим та більш комфортним», - наголосив Сергій Володимирович. Крім того, він зазначив, що у зв’язку з подіями на Сході країни, соціальні працівники нині переймаються ще й проблемами переселенців із зони АТО. Їм надають матеріальну допомогу, сприяють у працевлаштуванні та у забезпечені перебування дітей у дитячих і шкільних закладах. Під постійною опікою перебувають ветерани війни та праці, воїни-інтернаціоналісти, учасники ліквідації Чорнобильської аварії та учасники АТО.

Заступник голови РДА Тетяна Панета приєдналася до привітань та зазначила, що соціальна політика у нашому районі проводиться на досить високому рівні. До її втілення причетні багато працівників різних організацій, установ та органів місцевого самоврядування, які переймаються соціальними проблемами населення. Керівники щиро дякували трудівникам соціальної сфери за турботу та доброзичливе ставлення до своїх підопічних, а ще - за прагнення додати їм оптимізму в цей складний час. Побажали присутнім здоров’я, миру, родинного затишку та благополуччя.

у залі працівники соціальної сфериЗатим за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу реалізації соціального захисту населення району, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Грамотами та Подяками департаменту соціального захисту населення Кіровоградської обласної державної адміністрації було нагороджено наступних працівників управління праці та соціального захисту населення: Олену Кириченко, Ірину Коваль, Світлану Попіль, Світлану Стрижак, Ірину Щербак, Карена Караханяна, робітницю територіального центру Аллу Сущенко. Відповідно до розпорядження голови Петрівської РДА працівників управління праці та соціального захисту населення, Петрівського територіального центру соціального обслуговування, управління пенсійного фонду України в Петрівському районі, районного центру зайнятості, центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді, Грамотами та Подяками: Ольгу Кудряхіну, Валентину Литовченко, Миколу Михальчука, Світлану Скочко, Валентину Тищенко, Олену Вербову, Ольгу Євтушенко, Людмилу Козир, Тетяну Костенко, Ганну Кравченко, Ірину Пільгуй, Наталію Щуку, Наталію Палян, Світлану П’яту, Раїсу Тищенко, Тетяну Юрченко, Марину Бєлікову, Наталію Вакуленко, Юлію Чиркун, Світлану Чорней, Анну Безмогоричну, Наталію Гришко, Тетяну Біденко, Оксану Стулій, Тетяну Швець, Оксану Науменко, а також спеціаліста Олександрійської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Тетяну Проценко та головного спеціаліста Петрівської філії відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Долинському районі Ольгу Псаревську.

нагороду отримує старша  медична сестра територіального центру соціального обслуговування населення Раїса Тищенко.Того ж дня у приміщенні управління праці та соціального захисту населення у вузькому колі зібралися працівники, на чиї руки покладаються основні турботи щодо захисту громадян, які потрапили у складні життєві ситуації. Задля їх вирішення колективи управління праці та соціального захисту населення, разом з територіальним центром, роблять свій вагомий внесок. Начальник управління соцзахисту Валентина Сибіра дякувала колегам за чуйність та щедрість душі, які приносять їм заслужену повагу і пошану від громади. До привітань також доєдналася директор територіального центру Інна Лук’янова, котра наголосила, що їхня праця сповнена гуманізмом та милосердям і дуже потрібна людям. Валентина Григорівна та Інна Олександрівна зичили працівникам здоров’я, добробуту в родинах, а найголовніше - миру.

З нагоди Дня працівника соціальної сфери  та за зразкове виконання своїх службових обов’язків і високий професіоналізм ряду працівників цих установ також були вручені нагороди.

Урочистості, що відбулися того дня, супроводжувалися виступами  майстрів художньої самодіяльності культурних закладів району.

Сергій АНДРУСЕНКО.

На знімках: вітання Сергія Завалія та Тетяни Панети; у залі працівники соціальної сфери; нагороду отримує старша  медична сестра територіального центру соціального обслуговування населення Раїса Тищенко.