У нинішні жовтневі дні своє 90-річчя від дня народження відсвяткували одразу кілька жінок, які своєю невтомною працею зміцнювали економіку держави та району, розвивали сільське господарство, працювали в інших галузях.

Антоніна Макарівна Шевчук, яка проживає в Балахівці, народилася 10 жовтня 1925 року в сім’ї селян. Трудову діяльність розпочала в роки війни, працюючи на різних роботах в колгоспі. З хлібною нивою пов’язана вся її трудова біографія. З 1980 року перебуває на пенсії.

Параска Кузьмівна Рубан народилася 28 жовтня 1925 року в Петровому. Трудову діяльність розпочала в роки війни - у жовтні 1943 року різноробочою в колгоспі ім. Леніна. Пізніше працювала машиністкою в райвиконкомі, а потім - в Петрівській районній бібліотеці (відділі партійної літератури в РК КПУ).

З 1980 року перебуває на заслуженому відпочинку.

Ганна Степанівна Пушка народилася 25 жовтня 1925 року в Кривому Розі Дніпропетровської області.

Трудову діяльність розпочала різноробочою в колгоспі ім. Комінтерну. В 1944 році вступила до Ерастівського сільськогосподарського технікуму, який закінчила в 1947 році, здобувши професію агронома. У 1949 році створила сім’ю з Григорієм Семеновичем Пушкою, який був інвалідом війни, помер в 1989 році. Крім роботи в сільському господарстві працювала в Петрівській та Водянській сільських бібліотеках.

Ганна Степанівна є учасником війни, нагороджена орденом «За мужність у Великій Вітчизняній війні» І ступеня. На даний час проживає в с. Петрівське.

Петрівська районна державна адміністрація, Петрівська районна рада та управління соціального захисту райдержадміністрації щиро вітають ювілярок з днем народження, бажають їм здоров’я, добробуту, уваги від рідних, близьких та всіх односельців.