Дорогі колеги!

Висловлюю подяку за роботу депутатам обласної ради, виключно тим, які відвідували пленарні засідання сесії, а таких, на щастя, виявилась більшість. Саме тому ми мали можливість, хоч і на межі, приймати важливі для життєдіяльності області рішення.

Знаю, іноді нам було досить складно працювати, але ви не опустили руки, а продовжували виконувати представницькі обов’язки, адже за кожним із вас ваші виборці і жителі області, які чекали на дороги, освітлення, заробітні плати тощо. За це з вдячністю схиляю голову перед вами від імені усіх кіровоградців.

Розумію, час від часу нам доводилось збиратися на позачергові сесії, хтось із вас достроково повертався з відпустки, інші приїжджали на сесію під час лікарняного, але цього вимагала ситуація і суспільство. Депутати, які мають змогу порівняти, зазначали, що дана каденція була однією з найскладніших, але ж складною була і ситуація в державі. Незважаючи на всі протистояння і складнощі, партійну приналежність і амбіції, нам вдалося досягнути консенсусу і ми змогли злагоджено, а найголовніше - ефективно працювати. Як голова обласної ради можу зазначити, що кожен із вас мав можливість висловити власну думку з будь-якого питання, ви голосували за покликом серця, а не помахом чиєїсь руки, рішення ради приймалися в обговореннях і дискусіях, на сесіях і засіданнях постійних комісій у нас панувала справжня демократія.

Не дивлячись на постійну нестачу фінансових ресурсів, ми з вами спільно прийняли низку важливих рішень, на які до цього влада просто закривала очі: щодо ремонту гемодіалізної зали, ремонту обласної й дитячої обласної лікарень тощо. Уперше обласною радою виділені кошти на підтримку військових та їхніх сімей, започатковано відзнаку «За мужність і відвагу», багато з вас особисто, власними коштами і ресурсами допомагали нашим захисникам. Область живе, дороги ремонтуються і заробітні плати виплачуються - це частково і наша з вами заслуга.

Дорогі депутати, ви робили все можливе, щоб жителям області жилося комфортніше, затишніше, зручніше, і за це вам велика подяка. Бажаю й надалі так само самовіддано працювати на благо Кіровоградщини!