Ольга Кондратенко - новий керівник управління держказначейства в Петрівському районі  на нову посаду.Минулотижнева чергова оперативна нарада при голові райдержадміністрації розпочалася з приємної процедури. Сергій Завалій представив учасникам наради нового керівника управління Державної казначейської служби України в Петрівському районі Ольгу Кондратенко, привітав її з призначенням на посаду та побажав успіхів у роботі.

Також керівник району подякував усім учасникам першої районної спартакіади, приуроченої до Дня фізкультури і спорту, зазначивши, що проведення її стало значним і успішним кроком. Адже петрівчани з великим задоволенням узяли в ній участь: хто в якості учасника, а хто прийшов повболівати за свої команди, відпочити та поділитися власним спортивним досвідом. Тож панували лише позитивні емоції, а це найголовніше. Далі на оперативній нараді було обговорено багато актуальних проблем життєдіяльності району. Зокрема Петрівський селищний голова Ігор Педан доповів про проведену роботу із забезпечення жителів селища якісною питною водою, підготовку до опалювального сезону, ремонт доріг. Продовжуються роботи по ремонту покрівлі водоочисної станції, завершити їх планують до середини жовтня. Вже готові дозвільні документи щодо ремонту покрівлі багатоповерхового будинку по вул. Літвінова, 19. Сергій Володимирович акцентував увагу Петрівського селищного голови на продовженні будівництва водогону по вул. Леніна в Петровому. Цей проект фінансується з Фонду міжрегіонального розвитку та бюджету селищної ради, тож необхідно вчасно провести сесію, щоб виділити кошти.

Продовжилася нарада інформацією головного лікаря Петрівської центральної районної лікарні Миколи Яновського, який доповів про хід виконання ремонтних робіт у терапевтичному відділенні. Також повідомив, що документація по заміні водопроводу та каналізації головного корпусу лікарні вже готова, тож скоро можна розпочинати роботи. Не забули, звичайно, і про заготівлю овочів на зимовий період для харчування хворих. Головний лікар зазначив, що, за дорученням голови райдержадміністрації, відновили виїзні прийоми хворих на базі місцевих амбулаторій лікарями Петрівської центральної районної лікарні. На цьому тижні на прийом до лікарів за місцем проживанням могли потрапити жителі Нового Стародуба та Балахівки. Процедура відвідування лікаря спрощена, тож допомогу зможуть отримати всі, хто її потребує.

Підготувала Вікторія Махнюк

На знімку: Ольга Кондратенко - новий керівник управління держказначейства в Петрівському районі  на нову посаду.