Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району оголошує з 21 вересня 2015 року літературний конкурс «Історія з життя» (далі конкурс). 

Мета та завдання конкурсу: метою конкурсу є формування толерантного ставлення суспільства до людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями; привернення уваги суспільства до проблем людей вищеназваної категорії; акцентування уваги на тому, що люди похилого віку та люди з обмеженими фізичними можливостями є частиною нашого суспільства. 

Умови конкурсу: у конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі (вік не обмежений). Роботи приймаються як у друкованому, так і в рукописному варіанті. Розмір роботи може мати довільну форму: вірш (поетичний твір), оповідання (розповідь, нарис). Обов’язково слід вказати назву роботи, прізвище, повне ім’я, по батькові автора роботи, контактний телефон.

Роботи на конкурс подаються до 25 листопада  2015 року до Оргкомітету за адресою: смт Петрове, вул. Комінтерну, 5.

Підсумки конкурсу будуть підведені під час проведення заходів до Міжнародного дня інвалідів 3 грудня 2015 року. Найкращі роботи будуть відмічені Грамотами Переможців конкурсу.