Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, шанувальники і уболівальники спорту!

Щиро вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту!

Тренування і заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, розвивають такі якості, як сила волі, цілеспрямованість, наполегливість, працелюбність, почуття єдності з командою.

Упевнений: лише за здоровою нацією – майбутнє України. Саме тому робота в галузі фізичної культури і спорту дуже важлива сьогодні.

Вдячний вам за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту на Кіровоградщині, високу відповідальність, ентузіазм та наполегливу працю.

Бажаю вам, насамперед, миру, нескінченної енергії, спортивних перемог, незламної віри у велике майбутнє українського спорту.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають всіх працівників галузі фізичної культури і спорту - спортсменів, тренерів, ветеранів спорту, прихильників фізичної культури з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Ваша праця сприяє активізації фізично-оздоровчої та спортивно-масової роботи в районі, залученню широких верств населення до систематичних занять спортом, до здорового способу життя, активного відпочинку, гартування молоді.

Бажаємо всім яскравих перемог та спортивного щастя. Міцного здоров’я вам, добра, щастя, злагоди, невичерпного оптимізму і непохитної впевненості у своїх силах.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради